Korkuya Yer Yok.. Lisa Gardner…

‘’Acıyı ve korkuyu kontrol edebilirsin, ama içindeki kötülüğü asla yok edemezsin’’ yazıyor kitabın kapağında.

Yine dedektif D.D.Warren’in serüveni..Her zaman ki gibi konu çok enteresan. Arkadaşım önermişti oku diye. Başladım kitabı okumaya , sonra yok ya ben bunu okumayayım dedim. Ayyy öyle bir cinayet ki önce öldürüp, sonra derilerini ince ince kesip koleksiyon yapıyor katil. Hatta katiller desem daha doğru olur. Arkadaşım yok okumaya devam et sonra çok enteresan güzel oluyor dedi. Zaten kalın 510 sayfalık bir kitap, yarım bırakmayı da sevmem ,okudum bende, sonra alıştım olaylara.))))

Sapık ruhlu Harry Day’in evlidir ve 2 küçük kızı vardır. Biri bebek, diğeri 4 yaşında. 4 yaşında ki Shana’da işkence yapıyordur. Shana küçük kardeşi Adeline’ye dokunmasın diye kendini feda eder.

Ve bir gün baba yakalanacağını anlayınca, karısına kendini öldürtür.

Shana ve kardeşi Adeline koruyucu ailelere verilir. Ama daha 14 yaşına geldiğinde, babasının genleri Shana’da geçtiği için, ilk cinayetini işler.

Bu arada kardeşi Adeline bir doktor tarafından evlat edinilir ve o da psikiyatrisi olur. Ama Dr. Adeline, genetik bozukluk yüzünden ,acı hissetmeyen nadir kişilerden biridir.

Babasının ölümünden yıllar sonra, Gül Katili denilen yeni bir katil ortaya çıkar, aynı Harry Day gibi cinayet işler. Shana hapishanede olduğu halde, herkes ondan şüphelenir. Ve roman enteresan şekilde devam eder. Ramazan olduğu için sanırım 4-5 günde bitirdim kalın kitabı.

Ama artık bir süre cinayet kitabı okumayacağım, şimdi dün aksam tarihi bir kitaba başladım. Safiye Sultan. Bu kitap da bittiğinde görüşümü yazarım.

Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam üzeri Kurtuluş Caddesi (Tersane)de Ayada 1 Gün Sokak Bizim etkinliği var, akşamda Helesa…Bekliyoruuuz.

Bugün iyileştim ya, etkinliklere devam diyorum…Ve ben sizleri çok seviyoruuuum.:)))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.