Tinimini Cafe….

Merhaba sevgili okuyucularım. Nasılsınız bugün? Ben iyi değilim. Dün gece iftar sonrası Türk Kahvesi içmiştim, ondandır sanırım sabah 6.00 dalmışım uykuya, sonra 7.00 de uyandım, sonra tekrar 8.30 …O saatten beride yatıyordum, şimdi günlük yazayım diye kalktım. Birde bağırsaklarım bozulmuş, hiç iyi değilim yani. Oruçlu olduğum içinde hiçbir önlem alamıyorum, su içemiyorum. Böyle devam ederse ne yaparım bilmem. Serum oruç bozar herhalde. Ama Allah önce sağlık diyor, dur bakalım  durum ne gösterecek.

Şunu da belirteyim, bu akşamki belediye başkanıyla olan söyleşim, başka güne ertelendi, tam da isabet olmuş, yoksa mümkün değildi, sunmam. İnşallah hastaneye gitmeden iyileşirim. Bu akşam iftar yemeği var Atatürk Anıtının önünde, onda bir değişiklik yok.

Dün gece iftarı arkadaşlarımla dışarıda yaptık, oradan da Tinimini Cafe’ye gittik. Öyle sevimli olmuş ki, sanki barbi bebek evi gibi.herşey pembe, birbirinden güzel aksesuarlar, konsol da çok güzeldi.Herşe güzeldi, ama Zerrin gerçekten çok yorgun görünüyordu.Kolay değil tabii, birde ilgi olunca…

Dışarıda ki her masa dolmuştu bir ara. Orada yemek üstü Türk Kahvesi içtim…Aman tanrım, sabah 6.00 ya kadar gözüme uyku girmedi. Bir daha tövbe ettim, gece kahve içmeye.

DSC07197 DSC07199 DSC07201 DSC07206

Melih Hocam gelmiş, yine. Sinopale kapsamında ayda 1 gün sokak bizim etkinliği cumartesi günü Tersane mevkiin de yapılacakmış. Akşamına da helesa var. İnşallah iyi olurumda katılırım. Masamızı ziyaret etti, sohbet ettik biraz.

Sonra da ramazan etkinliklerini izledik. Konya Semazen grubu gelmişti. Huşu içinde seslendirdiler ilahileri. Bu arada geçen sene gelen grup yine şiir okudu. Ruh dinlendiren bir görüntü vardı sahnede.

DSC07227 DSC072452015-07-02 23.44.42 2015-07-02 23.46.13 2015-07-02 23.46.48 2015-07-02 23.54.09

Gece 24.00 de kadar da sürdü. Bu akşamda iftar yemeği var, belediyenin verdiği…

İşte böyle sevgili günlük, size iyi günler diliyorum, tüm hastalarımıza da acil şifa…Amiiin.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.