Sinop’tan sevgiler….

Biliyorum öğleden sonra oldu ama, benim içimden yine kocaman bir günaydın demek geliyor. G Ü  N A  Y D I N…

Nasılsınız bugün? Ben iyiyim çok şükür. Havalarımız serin, bizde serin serin oruç tutuyoruz.))))Susamadan, acıkmadan..

Dün öğleden sonra Belediye Konservatuvarındaydım. Cuma akşamı kısmet olursa  Belediye Başkanımız Baki Ergül ile bir söyleşimiz olacak. Bu söyleşi Belediyenin vereceği iftar yemeği sonrası gerçekleşecek. Ve söyleşimiz arasında Sinop Belediye Konservatuvarının saz heyeti ve Gençlik Koromuzun 4 güzel sesi şarkılarıyla programa eşlik edecekler. Bu ara da başka bir sürpriz sesimiz daha olacak. Şimdi yazmıyorum sürpriz olsun)) Bende  soru aralarında şiirlerimle  geceye katkıda bulunacağım.Hepinizi hep iftar yemeğine ve sonrasında da şarkılı ,şiirli söyleşimize bekleriz.

sinop belediye konservatuvarı gençlik korosu

Dün 1Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramıydı. Saat 18.00de başladı. Önce çok az kişi olsa da sonradan ortam kalabalıklaştı. Türk Hava Kurumunun Motorlu Yamaç Paraşütleri gösteri uçuşu gerçekleştirdiler. Sonra Türk bayrağı ve Atatürk’ümüzün fotoğrafının bulunduğu flamayı açtılar. Güzel bir gösteri oldu. Kim bilir o paraşütle uçmak ne zevklidir. İçim kaldı…

Sinop Türk Hava Kurumu Yamaç Paraşütü paylaşan: ncabaci

DSC07157sinop yamaç paraşütü

Sonra bir genç kız su balesi yaptı. Tabii aslında bu havuzda olur, ama burada bize gösterisini denizde sundu. Keşke deniz dalgalı olmasaydı da daha bir keyifle izleyebilseydik. Tebrik ediyorum buradan o genç kızımızı. İsmini maalesef bilmiyorum..(İsmini Melih Hoca’dan öğrendim.Cansu Kırca imiş.)Tebrikler Cansu..

su balaesi paylaşan: ncabaci

sinop subalesiDSC07179

Daha sonrada geleneksel halat çekme ve yağlı direk gösterileri yapıldı. Bayrağın kimin aldığını göremeden ayrılmak durumunda kaldım. Malum iftar vakti geliyordu.

DSC07178 DSC07196DSC07184 DSC07188

Akşam yine rutin yürüyüşümüzü ve park sahurumuzu yaptık. Ve karar verdik artık sahuru dışarıda yapmayacağız diye. Çünkü evde daha az yiyoruz.))

Dün akşam havanın serin oluşundan mı, ramazan etkinliklerinin olmayışından mı, pek bir ıssız gibi geldi, park.

Fakat enteresandır. Ne kadar çok Iraklı var Sinop’ta. Vallahi birçoğu bana Türk gibi geliyor, ama ne zaman konuşmaya başlıyorlar o zaman yabancı olduklarını anlıyorum. Her 5 adımda bir 3-5 yabancı var. Hepside iyi giyimli maddi durumları iyi olanlar Sinop’ta sanırım.

İşte böyle sevgili günlük…Bugünde haberler bu kadar…Kendinize iyi bakın,sevgiyle kalın… Ha bu arada malum ramazan,ihtiyaç sahiplerini de sevindirmeyi unutmayın. Kalbinizde ki sevginiz hiç eksilmesin, Allah dualarınızı kabul etsin. Amiiiiiiiiiiiiiiin.

Not:Başkanla söyleşim başka akşama kaldı.

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.