Ne mutlu bana….

İyi akşamlar…Ben geldim. Hoşbuldum. Nasılsınız? Havalar serinleyince keyfiniz yerine geldi mi?
Vallahi hava biraz serinledi de kendime geldim, demek ki benim enerjimi düşüren sıcak havaymış.
Kızım geldi İstanbul’dan pazartesi günü yardıma.. Ne yardımına mı?
Eşim dükkanımızı kapatıyor, yeter bunca çalıştığım ben de biraz emeklilik yaşayayım dedi, ben de çok sevindim bu kararına. Ve dolayısıyla dükkanımızı devretmek istiyoruz. Henüz kimse çıkmadığı içinde, bizde fiyatları %40-70 arası düşürdük. Bu arada da dükkan iyice karışmıştı , şimdi kızımla birlikte hergün sabahtan dükkana gidiyor, düzenleyip , temizliyoruz. Aşağı yukarı günde 5-6 saat çalışıyoruz, ama ortada bir şey görünmüyor. Eve yorgunluktan baygın geliyoruz neredeyse. Bugün 3. gündü 4,5 saat çalıştık, daha az yorulduk.
Buradan duyurayım, terliğe, şemsiyeye, gözlüğe ve diğer birçok şeye ihtiyacınız varsa, uğrayın ve bakın, bu fırsatı kaçırmayın. Hep başkalarının reklamını yapacak değilim ya, birazda kendi reklamımı yapayım ama değil mi?)))
Bugün biraz daha az yorgun hissettim kendimi, ve Aynur Sönmez Hanımın Yağlıboya Resim Sergisi bitmeden görmek istedim.
Gittiğimde eşi, arkadaşları ve gazeteci Hamdi Gökçen’de oradaydı. Biraz sohbet ettim, sergi açılışıyla ilgili bilgi aldım. Resimleri bu sene bir başka güzeldi.Portreler vardı, kar manzaraları,hayvan resimleri, meyveler.Farklı tarzlarda çalışmış. 18 resim yaptığını söyledi bu sene.Toplam 43 resim sergideydi. Ellerine emeğine sağlık çok güzel yapmış. Hele o meyveleri göreceksiniz al ye, o kadar gerçekçi. Ben çok beğendim. Fiyatları da çok uygun. Epey de satmış.

DSC08633 DSC08634 DSC08635DSC08636 DSC08637
Allah’ım inşallah bana da seneye açmak nasip eder, bu sene çok istemiştim ama olmadı, kısmetse seneye inşallah.
4 gündür gezmek için dışarı çıkmayınca, özlemişim Sinop’u.))) Bugün sergiye giderken bir hoşuma gitti Aşıklar. Sanki yeni görüyormuşum, yada ne bileyim epeydir yurt dışındaymışım da yeni gelmişim gibi oldum.
Parkları özlemişim, gezi teknelerini özlemişim, mısırcıyı özlemişim, çekirdek çıtlamayı özlemişim…. Özlemişim her şeyi işte….
Tıpkı birkaç gün yazmayınca sizi özlediğim gibi…
Hepinize güzel geceler diliyorum.Bu arada yorgunluğumun en güzel ilacı kitap okumam oldu..Kütüphaneden aldığım 2. Kitap da bitmek üzere…
İyi ki Sinop’tayım, iyi ki kitaplar var, kütüphanemiz var, deniz var, sizler varsınız…Ne mutlu bana…
İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.