Şehir içinde kısa tatil ve TRT Trabzon radyosu…

Merhaba sevgili okuyucularım..….Ben geldim, hoş buldum..Nasılsınız bakalım, nasıl geçiyor yaz ayınız?..Sıcak değil mi ? Hem hava sıcak, hem ortam sıcak, gündem sıcak…Sıcak da sıcak…

Neyse biz sıcağın hava yönüne değinelim…Sıcaklar bu kadar çok olunca ve Sinop’tan da dışarı çıkmayınca , bizde tatili Sinop’da yapalım dedik ve bir oda tuttuk arkadaşımla, 4 gece kaldık orada. Şansımıza da hava da rüzgarsız , yağışsızdı. Süper bir 4 gün geçirdik.

sinop11885384_10153674446408900_2141989449464485985_n11889646_10153673711958900_6625229335091928423_n

İnsan istedikten sonra her yerde güzel vakit geçirebiliyor, öncelikleri doğrultusunda hayallerini gerçekleştirebiliyor. Birde bulunduğun ortamdan keyif alacaksın, çok incelemeyeceksin hiçbir şeyi…. Gözleriniz güzellikleri görecek. Tabii şuda var ben size Polyana’cılık oynayın demiyorum. Yalnız bardağın boş tarafını değil, dolu tarafını görün diye öneriyorum. O zaman mutlu olmanız daha kolay oluyor. İsterseniz dünyanın en güzel yerine gidin, kusur aradıktan sonra her yerde bulursunuz.

sinopsinopsinopsinop

Bizim şansımıza her şey güzeldi. Sabah 9.00 da denize girdik, geldik kahvaltı yaptık, tekrar denize girdik, öğleden sonra, akşam üzeri ve gece de denize girince  serin serinde oturduk.

DSC08494 DSC08497DSC08506DSC08550

Akşamları eşim ve arkadaşlarım geldi, beraber yemek yedik, onlar gitti biz denize girdik. Ayy vallahi çok güzeldi. En iyi tarafı da bulaşık derdi yok, temizlik yok. İyiydi iyi. Eve de gitmedik 4 gün boyunca ve dolayısıyla tam bir tatildi bizim için. Gecenin o sessizliğinde Sinop’u seyrettik. Gece de başka güzel. Işıl ışıl yanıyordu Sinop. Hatta gece, gündüzden güzel, en azından her yeri taş bina olarak görmüyorsunuz.

sinopsinopsinop-nilgun cabacısinop

Birde gezi teknelerinin kırmızı ve beyaz ışıklarını yakarak dolaşmaları ve şansımıza da müziksiz dolaşmaları (Ankara’nın bağları çalmıyordu)geceye daha fazla güzellik kattı.

Eee daha ne olsun.. Sakin deniz, ışıl ışıl Sinop, bunu gören ve fark eden güzel gözler….

DSC08473 DSC08476 DSC08469sinop

Bu arda 2 akşamda düğün oldu yandaki çay bahçelerinde. Hangisinin müziği güzelse o tarafı dinledik.

Benim uyku problemim vardır, geceleri ara ara uykum kaçar. İlk 2 gece 3-4 saat uyudum. 3 gece saat 23.30 da denize girdik arkadaşımla, bizden başkada giren yok, hayret!!!. Öyle güzeldi ki, o gece 8 saat uyumuşum.  Arkadaşıma demek ki benim uyumam için geceleri denize girmem lazım dedim.))Ve biz öbür gecede saat 22.30 da denize girdik. Yüzüyorken arkadan bir patlama sesi geldi, ben önce düğünde silah atılıyor sandım ve korktum, baktım ki arkama, havai fişek atıyorlarmış. Gece 15 metre uzaklıktan atılan,havai fişek gösterisi altında ,biz yüzmeye devam ettik, hepsi tepemizde patlıyor ve biz altında yüzüyorduk. Ne kadar güzel bir duyguymuş anlatamam. Kısa süren bir rüya gibiydi.Bilmiyorum kaç kişiye nasip olmuştur, böyle bir şey..Yanımda fotoğraf makinem yoktu , görüntüleyemedim tabii.

Ama bu arada bol bol gece fotoğrafı çektim. Denemeler yaptım. Velhasıl 4 gün,  kısa bir tatil yaptım Sinop’ta, enerji toplayıp geldim.(Maşallah) Hani çok halsizim diyordum ya, orada hiç halsizliğim yoktu, demek evde çok çalıştığım için sıcaktan halsismişim.  Kürkçü dükkanına döndüğüme göre yine halsisleşebilirim.:)))

Aaa size bir haberim var. Bugün İsmet Damaroğlu (Sinop Bld. Halkla İlişkiler Müdürü) beni aradı, Nilgün Hanım, TRT Trabzon radyosundan sizin telefonunuzu istediler, vereyim mi diye sordu. Hiç yorum yapamadım, verin dedim. Ve akabinde Seher isminde bir bayan beni aradı.’’ Nilgün Hanım, Sinop’u araştırırken  web sitenize rastladım, inceledim. Çok beğendim, Sinop’u tanıtmanız, bir web sitesi oluşturmanız, köşe yazarlarınızın oluşu, çok hoşumuza gitti, aynı zamanda radyo sunuculuğunuzda olmuş, Karadeniz’de yayın yapan Trabzon radyosu olarak, sizi canlı yayına alıp 10-15 dakika söyleşi yapmak, sizi ve web sitenizi tanıtmak istiyoruz dedi. Ben de olur dedim. Yani kısmet olursa Perşembe günü saat 10.30 -11.00 arası TRT Trabzon radyosunun konuğu olacağım. Uzakta olup. beni tanımak isteyen varsa o saatler arasında söyleşimizi dinleyebilirler.:)))

Güzel bir şey…..Hiç tahmin etmezdim böyle bir şey…..

Ben neymişim be abiii.))))))))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.