Baba….Caroline Leavitt….

Merhaba sevgili okuyucularım. Nasılsınız? Ben çoook yorgunum. Daha öncede bahsetmiştimya 9-10 gündür dükkanın temizliği ve yerleştirmesiyle uğraşıyoruz kızımla birlikte. Bugün biraz ara verdik.

Bu Arada kütüphaneden aldığım 3. Kitapda bitti. Bakın bu güzel bir kitapmış,çok beğendim. Orada çalışan bir bayan tavsiye etmişti.396 sayfa. Sanırım 4günde bitirdim. Görüyorsunuz değil mii güzel kitap olunca nasılda hemen bitiveriyor. 2 gün kitapsız kaldımi evde canım sıkıldı. Neyse dün kızımla birlikte 5 kitap satın alınca yüzüm güldü. ))

Şimdi okuduğum kitap da sanırım 3 gün içinde biter yazarım size.

‘’Baba’’ romanı güzel bir konuyu işlemiş.

Yaşamla ölüm arasında gidip gelen bir kadın…

İşini kaybetmiş, yeni doğan oğluna bakmaya çalışan bir adam…

Gary ve Molly ilk karşılaştıklarında birbirlerinden çok hoşlanırlar ve aşık olurlar.Evlenmeye karar verirler. Çok mutlu bir evlilikleri vardır ve Molly hamile kalır. Mutluluklarına mutluluk ekleneceğini düşünerek doğacak bebekleri için hazırlıklara girişirler. Ve en nihayet bebekleri doğar. Güzel bir oğlu olmuştur.

Fakat doğum sonrası , doktorların sebebini bilmediği bir iç kanamayla karşılaşırlar. Molly komaya girip yoğun bakıma alınır. Çocuğuna bakmak zorunda kalan Gary, hem maddi hem manevi sıkıntıya düşer. Çocuğuna bakmak zorunda kaldığı için bir süre işe gidemez ve bu durumda işinden de olur. Çaresiz kalan Gary bakıcıya  vermeyede parası kalmayınca , yıllardır Molly’nin dargın olduğu kardeşi Suzanne’yi yardıma çağırır.

Suzanne gerçektende  anlaşılacak biri değildir, ama şu anda Gary mecburdur bazı şeyleri görmemezlikten gelmeye. Molly ise hala yoğun bakımdadır.

İşte Gary’ nin bu durumu nasıl düzelecektir, Molly sağlığına kavuşabilecekmidir, Suzanne’nin  bebeğe baktığını Molly nasıl karşılayacaktır, gibi bir sürü merak ettiğiniz sorular aklınıza gelebilir. İşte bu soruların cevabını öğrenmek  için bu kitabı okumanız gerekecek.

Ben bugün veya yarın bu kitabı Dr. Rıza Nur kütüphanesine geri götüreceğim, alabilirsiniz.))

Sizlere iyi okumalar diliyorum. Hoşçakalın.İyi hafta sonları.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.