SİFAD  & Ödül Töreni…

İyi akşamlar.

Günlerdir hava kapalı, ama yinede bir sakinlik var. Güneş yüzünü göstermese de, denizin durgun , havanın ılıman oluşundan mutluyum. Rahat rahat yürüyebiliyoruz.

sinop

Salı günü öğleden sonra Halk Eğitimi Merkezinde resim kursuna başladım. Haftada 1,5 gün kursa gideceğim. Hocamızda yeni..Arkadaşlarımız ise daha önceki kurslarda beraber olduğumuz kişiler. Umarım iyi bir çalışma yılı geçiririz de, kısmet olursa da seneye sergimi açarım.

Dün akşam Sifad (Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği)’nin her çarşamba akşamı yaptığı toplantıya katıldım.

Önce yeni üye adayımız Cem Levent Yücel’in fotoğraf sunumunu izledik. Çok harikaydı, süper fotoğraflar çekmiş, Cem Bey’i buradan tebrik ediyorum.

Ardından Erdoğan Purçlutepe  (Sifad Başkanı) ve Volkan  Tuncay’ın (Veteriner Hekim) katkılarıyla hazırlanan ‘’Can Dostlar’’ adlı fotoğraf sunumunu izledik. Bu Can Dostlar, Sinop Hayvan Barınağında  bakılan can dostlarımız köpeklerimizdi.

Ve ardından da, jüri üyeliğini Onur üyemiz Sayın Ahmet BOZKURT’un yaptığı “Doğa” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren üyelerimize ödülleri verildi.

DSC09503 DSC09504DSC095102015-10-14 19.46.35

Birincilik ödülünü, Aslı Ozan aldı.

12096212_10153651051863351_8708724440387806871_n

İkincilik Ödülünü, İdris Ölmez,

idris ölmez

 

Üçüncülük Ödülünü de yine İdris Ölmez aldı.

idris ölmez

Mansiyon1. Evrim Sönmez,

evrim sönmez

Mansiyon 2, İdris Ölmez aldı.

idris ölmez

Gördüğünüz gibi fotoğraflar çok güzel..Gerçekten Sinop’ta böyle bir dernek olduğu için gurur duyuyorum.Ben de üyeyim bu derneğe biliyorsunuz. Ama her şeye yetişemiyorum. Beni biliyorsunuz birkaç işi birden yapmaya kalkınca, hepsi koltuğumun altına sığmıyor. Şimdi daha çok yağlıboya yapıyorum, halbuki hayalimde hep çektiğim fotoğrafları boyamak vardı, henüz gerçekleştiremedim. Ama vazgeçmiş değilim. Biraz zamana ihtiyacım var. Fakat kurslara giderek, toplantılara giderek ve derneğin getirttiği konuk fotoğrafçıların toplantılarına katılıp, kendimi yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum.

Aslında dernek çok güzel çalışıyor, ayda birkaç kez üyelere  geziler düzenleyip fotoğraf çekme tekniklerini öğretiyorlar. Maalesef  Pazar gününe denk geldiği için katılamıyorum, eşimle o günü beraber geçiriyoruz. Ama kısmet olursa  dükkanımızı bu yılın sonunda kapatacağımız için, artık Pazar günleri benimde gezilere katılma şansım olacaktır sanıyorum.)))

Eeey vakti olan, fotoğrafa ilgisi olan Sinop’ta yaşayan sevgili okuyucularım , siz hala üyelik başvurusunda bulunmadınız mı?

Ha birde  şunu hemen belirteyim, ben derneğe üye olacağım diye hemen gidip kayıt olup üye olamıyorsunuz, önce çektiğiniz fotoğraflardan oluşan bir sunum hazırlamanız lazım, sonrada  sunmanız. Ve onay aldıktan sonrada aramıza katılıyorsunuz.. Gerçekten çok güzel bir uğraş. Tavsiye ederim.

Ben,ödül ve mansiyon alan üyelerimizi tekrar kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum..Gururumuzsunuz arkadaşlar…İyi ki varsınız. Sizi seviyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.