Yarı Olimpik Yüzme Havuzu & Konservatuvar.

İyi akşamlar sevgili okuyucularım…

Yine epeydir yazamadım size. Şu anda da zor şartlarda yazıyorum. Neden mi?

ADSL ve telefonumu nakil yaptırmam gerekti, telekoma başvurup dilekçe verdim dün. Eve geldim  telefonum da,  internetim de işlemiyor.Telefon açtım genel merkeze, durumu bildirdim. Bana telefon ve internetiniz 7 ile 15 gün içinde bağlanacağını, o zamana kadar beklemede olacağını söyledi, çalışan. Şikayetçiyim dedim. Şikayetimi aldı, sonrada mesaj atmışlar, şikayetiniz incelenmiş olup, herhangi bir hata tespit edilmemiştir diye. Oldu canım.!!!!

Ya önceden, nakil işlemini gerçekleştirecekleri anda diğer yeri kesip, istenilen adrese bağlarlardı, birkaç saat sonrada hepsi açılırdı. Şimdi günler alıyor. Üstelik en geç 3 gün içinde bağlanırdı. Bakalım ben ne kadar bekleyeceğim. Allah’tan şu anda komşumdan aldım, hiç olmazsa günlüğümü yazayım dedim.

Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor hayat?

Ben iyiyim çok şükür. Kursa devam. Yeni bir resim türü deniyorum, rölyef macunu kullanarak. Bakalım nasıl olacak.

Geçtiğimiz çarşamba günü Halk Eğitim Merkezinde , rehber öğretmen Zihni Bey tarafından Madde Bağımlılığı hakkında konferans verdi. Kursiyerler katıldı.

sinop halk eğitimi merkezi

Perşembe günü de Yarı Olimpik Yüzme havuzuna gittik. Giriş kartları gelmiş. Giderken nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu götürüyorsunuz.Ve orada verilen bir belgeyi dolduruyorsunuz. 1 defalık girecekseniz 12tl ödüyorsunuz. Eğer aylık kart alacaksanız 1 saati 10tl geliyor. En az 5 saatlik almak durumundasınız ve aldığınız saatleri de 1 ay sürede kullanmanız gerekiyor, yoksa yanıyor.5tl de kart için ödüyorsunuz. İçeri girdiğinizde soyunma kabinleri var ve kilitlenen size ait dolaplar. Havuza giderken ayaklarınızı dezenfekte suya basarak geçiyorsunuz. Aslında birde fıskiye gibi sizi yıkayan sudanda geçmemiz gerekiyordu ama galiba bozulmuş çalışmıyordu.

Herşey çok güzel görünüyordu. Bonelerimizi giydik ve girdik havuza. Bizden başka 4 kişi daha vardı.  1saat yüzdük. Oradaki görevli süre bitti dedi ve çıkıp doğruca duşa girdik, suları çok güzel akıyor, fıskiye gibi geliyordu su. Sonra yine kabinlerde giyindik. Yalnız saç kurutmak için, birtek engelli tuvaleti ve duşunda bulunan yerde piriz ve ayna vardı. Onun zorluğunu yaşadık.

DSC09935 sinop yarı olimpik yüzme havuzusinop yarı olimpik yüzme havuzu

Yüzmek, hele ki kışın yüzmek süper bir şey. Hem de spor oluyor. Birtek çekincem hijyen. Pazartesileri temizlik günü. O gün kapalı. Sanırım o gün havuzun suyu tahlile gidiyor. Haftada bir gün tahlil yapılması yeterli olmaz gibi geliyor. Birde muhakkak havuza girmeden duş alınmalı düşüncesindeyim. Bunun dışında her şey çok iyi. Bizde o gün 45 dakika devamlı yüzdük, spor oldu.

Bayanlar için yüzme saatleri:

Salı- Çarşamba-Perşembe-Cumartesi- Pazar:11.30-12.45

Akşamda:Çarşamba-Pazar:20.00-21.15

Bunun dışında beyler için saatler ayrı, birde aile saatleri var.

Dün akşamda konservatuvarımız vardı. Şefimiz birbirinden güzel şarkılar almış repertuvarımıza , gecemiz renkli ve coşkulu geçti.  Tabii tenefüste de yine her zaman ki gibi fotoğraf çektik. Ben çok yorgundum, hemen eve döndüm.

DSC09940DSC09939sinop belediye konservatuvarısinop yarı olimpik yüzme havuzusinop yarı olimpik yüzme havuzuDSC09948DSC09951blanksinop belediye konservatuvarıDSC09963DSC09958DSC09960DSC09962DSC09962ezi

 

Bugün çok cici bir bayanla tanıştım. Ve bana Allah’ın lütfu gibi geldi. Şimdilik detaylı yazmayacağım, belki ileride bahsederim. Şimdilik bende gizli kalsın.:)))

Evet sevgili okuyucularım, artık internetim bağlanana kadar size yazamayacağımı sanıyorum. Tekrar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın.

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.