Dikkat, Dikkat…

İyi akşamlar. Nasılsınız sevgili okuyucularım? Ben iyiyim çok şükür ve mutlu. Çocuklarım geldi bu hafta. Kızım Çarşamba, oğlumda bugün gelince çok daha mutlu olduk. Tüm aile bu akşam bir aradaydık.

Tabii ev kalabalık olunca, koşuşturmada bitmiyor. Ama tatlı koşuşturmalar bunlar.

Bu arada kızımla ben 2 gündür dükkanımız da çalışıyoruz. Bu ayın sonunda kapatacağız. Artık 20 gün kadar bir zamanımız kaldı, kalmadı. Yazın başında indirim yapmıştık tüm ürünlerimizde. Şimdi de alış fiyatımızdan daha aşağıya çektik fiyatları. Yani fiyatlar taban yapıyor yarından itibaren. Eğer mutfak ürünlerine, şemsiyelere, bay, bayan, çocuk terliklerine, yapışkan kağıtlara, masa örtülerine, yapbozlara(puzzle) v.s. ihtiyacınız varsa, bu fırsatı değerlendirin diyorum.

DSC00499 DSC00500DSC00501 DSC00502DSC00506DSC00510DSC00514DSC00516DSC00519DSC00522 DSC00523DSC00524

Terliklerde numaralar azalıyor. Muya ürünlerini satıyorduk ve müşterilerimiz çok memnunlardı. Bu fiyata bir daha bulamayacağınız için kaçırmayın diyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum.

Hoşçakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.