Fırsat bu fırsat…

İyi akşamlar sevgili okuyucularım..

Çocuklarım gitti Pazar günü. Son anda kayınpederimle ilgili bazı sorunlardan dolayı havaalanına gitmemiz gecikince az kalsın uçağı kaçırıyorduk. Saat 11.40 da kalkacaktı uçak, biz 11.25de hava alanındaydık. Herşey kapanmıştı. Uçağa alamayız dediler. Yalvardık yakardık. Oğlumu alın bari onun izni yok, yarın işe gitmek durumunda dedim. Birkez daha konuştular kaptanla, kaptanda bagajları yoksa alalım dedi. Bu durumda bagajlar bizde kaldı, onlar uçtular.2 valizle eve döndük. Ama çok gerildim gerçekten. Bir süre eve girmek istemedim, bizde kabristana gidip şehitlerimizi ve kaybettiğimiz aile fertlerimizi ziyaret ettik.

Çok sesiz ve huzurlu bir ortamdı., ama gencecik evlatlarımızın şehit olmalarına birkez daha üzüldük.Dualar okuduk onlara.

Ortamda öyle karışık ki, haber dinlemiyor, gazete okumuyorum moralim çok bozuluyor. Gerçi ne yapsam da, gerçeklerden kaçamayız. Etrafımız tam bir ateş çemberi. Allah’ım hepimizi korusun, bizleri vatansız bırakmasın.

Bu arada 10 gün önce, kitapçıya gidiyordum ”9 Gün” , romanı gelmiş mi bir bakayım dedim. Baktım, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğinin kermesi var. Gittim baktım, satışta kitaplar var. Kitapları bağışlayan bayanda oradaymış,  bana tavsiye ettiği kitapların 3ünü de aldım. Ve birini okumaya başladım…Aman Allah’ım bir gerildim bir gerildim anlatamam. Halbuki daha önce birçok konuda kitap okumuştum ama ilk kez bunda gerildim. Öyle bir duygu ki, bir tarafım bırak at gitsin diyor, diğer tarafım şimdi ne olacak diyor. Neyse yarısını okudum bile. Ama çok sinir bozucu. Bitirdiğimde anlatırım.

Bu arada biliyorsunuz mağazamızı kapatacağımız için, ürünlerimizde indirim yaptık. İlk indirimimiz ağustos başında olmuştu, bu defa da son indirimi, alış fiyatımızdan da aşağıya çektik. Onun için eşime yardıma gidiyorum gün içinde.. Bu son indirimi kaçırmayın. Terlikler özellikle çok çok ucuzladı. Zamanda kalmadı 20 gün sonra kapatacağız. Fırsat bu fırsat diyorum ve sizi mağazamıza bekliyorum.

Şimdilik iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.