Kusursuz Tuzak… Lisa Gardner

Sizlerden yine uzak kaldım. Ama öyle çok işim var ki. Dükkanımızı kapatıyoruz ve harıl harıl malları paketliyoruz. Bütün gün bu soğukta çalışmaktan eve gidince halim kalmıyor. Bu arada her paketlediğim ürünün fotoğrafını çekiyorum, adetini fiyatını kayıt ediyorum. Yani anlayacağınız işim çooook.

Bu arada kitap okumayı da sürdürüyorum. Bu kitabı bu yıla girmeden bitirmeye çalıştım ama olmadı. Eğer bitirseydim, 2015 yılında 40 kitap okumuş olacaktım. Şimdilik 39,5 kitap etti:))2016 da ki hedefim 40 dı, ama beklide 42 yaparım. Şimdi yeni bir kitaba başladım, ama hiç açmadı sanırım 35 sayfa sonra bırakacağım. Böylece ömrü hayatımda yarım bıraktığım 2. Kitap olacak.

Kusursuz Tuzak kitabını 1,5 yıldır arıyordum. Daha önce de size bahsetmiştim, tesadüf  eseri facebook ta bir grupta kitap takas ediyorlardı baktım bu kitap da içlerinde, hemen takas yapan arkadaşla irtibata geçip , ona benim kitaplarımdan birini yolladım, o da bana bunu yolladı. Yine cinayetli, stresli, heyecanlı bir kitaptı. Ama artık, macera ve aşk kitapları okumaya karar verdim, en azından bir süre.

Her cinayet romanında olduğu gibi yine sapık bir katil var. Hem de alası. Küçük erkek çocuklarını kaçırıyor, tecavüz ediyor. Bu arada küçükken kaçırdığı bir çocuk yanında büyüyor. Ve Sapık Dinchara sadece bunlarla kalmıyor, hayat kadınlarını da kullanıyor, porno kasetler kayıt ediyor. Sonra da hayat kadınlarından birinin sevgilisini öldürüyor. Bu arada polis ve Lİsa Gardner’ın romanlarındaki ünlü dedektif FBI ajanı Kimberly, devreye giriyor. Bu görevde beraber çalıştıkları arkadaşı Sal’la birlikte epey yol kat ediyorlar. Ve hatta cesetleri çok enteresan şekilde buluyorlar. Nasıl bulduklarını yazmayayım, çok enteresan..Yerde ararken, gökte buluyorlar gibi…

Bu arada  Dinchara’nın en büyük özelliklerinden biri örümcek yetiştirmesi, hem de en zehirlilerinden. Örümcek konusunda da sık sık bilgi veriliyor kitap da.

Kitabın sonuna yaklaşılırken yine ilginç şeyler olur. Bir solukta okunabilen bir kitap. Lisa Gardner’ın kitapları çok ilginç oluyor. Bu okuduğum 2. Kitabı. İlki‘’Son Yüzleş’’meydi, o da güzeldi. Tavsiye ederim okuyunuz.

Haydi iyi geceler.

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.