Özledim sizi….

Epey oldu yine yazmayalı…Ya içimden gelmiyor ne yapayım. Hergün Güneydoğudan acılı haberler gelirken, ben de yazamadım işte günlüğümü…

Ardı arkası da kesilmiyor ki anacığım.  İsimsiz bir savaş içindeyiz sanki…

Tekrar tekrar buradan üzüntülerimi dile getiriyorum, bu son olur inşallah diyorum, ama değişen bir şey yok…Of oooffff…

Sizler nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Aslında günler geçiyor yine koşa koşa. Bizler tutmaya çalışıyoruz bir uçundan.

Yine arkadaşlarımla bir araya geliyorum. Yine konservatuvara ve resim kursuna devam ediyorum. Aynı şekilde sürdürmeye çalışıyoruz yaşantımızı ama içimiz buruk olarak.

Şu sıralar haftada 2 güne çıkardık konservatuvar çalışmalarımızı. 10 Nisanda şu anda ismini vermek istemediğim bir kurum için konser vereceğiz kısmetse, ona hazırlanıyoruz. Daha sonra 23 mayısta, konservatuvarımızın halka açık, bahar  konseri olacak ona hazırlanıyoruz. Ve böylece, yine günlerde gecelerde koşa koşa geçiyor.

Bu arada 6-10 temmuz tarihleri arasında Karma Resim Sergimi açaçağım kısmetse, onun hazırlıkları da hızla devam ediyor. Kolumda şükürler olsun düzeldi. Burçakğın çok faydasını gördüm, demek ki kas yırtılmalarında yapmamız gereken ilaç burçak lapasıymış. Vallahi 2 kür yaptım,3er defadan maşallah bir şey kalmadı gibi. Belki de fiziğe bile gerek kalmayacak.

Bu akşam konservatuvardaydık yine. Arkadaşlarımla fotoğraflar çektirdik, çok da güzel  söylediler sololarını. Bazılarını kayıt edebildim. Çünkü pilim bitti, yedeğini de almamışım yanıma. Neyse devamını konserimize gelir izlersiniz.


Bir Konservatuvar Akşamı paylaşan: ncabaci
DSC02337 DSC02338 DSC02340 DSC02341 DSC02342 DSC02343 DSC02344 DSC02345DSC02347sinop belediye konservatuvarı DSC02370 DSC02371 DSC02372 DSC02373 DSC02375DSC02382

Şimdilik sizlere iyi akşamlar diliyorum. Kendinize iyi bakın olur mu?

Sinop’tan sevgiler.

Not: Arkadaşlar videoda sadece 3 kişinin kaydı var. Fotoğraf makinemin pili bitti fazla çekemedim.Başka geceler telafi ederiz.:))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.