Tek Şikayet….

Günaydın..Güzel hafta sonu diliyorum hepinize. Huzurlu, sakin, endişesiz.

8 gündür yazamadım sizlere, içimden gelmedi. Yüreğim kan ağlarken, gitmedi tuşlara parmaklarım. İşin doğrusu bilgisayarı da açmadım. Cep telefonundan girip şöyle bir baktım maillerime ve facebook’a. Yazacak bir şeyde bulamıyorum artık, hep aynı şeyleri yazmak, hep aynı dileklerde bulunmak, inşallah bu son olur artık demek, tekrardan başka bir şey olmuyor. Doymuyorlar kana… Bu nasıl bir sevgiden yoksun yürek ki, bizler bir böceği bile öldüremezken, kıyıyorlar kim olduğunu bile bilmeden, rast gele insanlara….

Allah’ım herkesin kalbine sevgi tohumları ek, herkes sevsin birbirini, kini, nefreti yok et. Bu işleri sevgisiz yürekler yapıyor, sevgiyle hiç tanışmamış, kin nefret dolu yürekler…

Ölenlere tekrar baş sağlığı diliyorum, acılı ailelerine sabırlar versin Allah’ım. Çok zor çok… Bir süre izlemedim televizyon yine. Biz gözyaşlarımızı durduramazken, onlar nasıl dursunlar, hangi söz telafi eder acılarını, hangi söz getirebilir yitirdiklerini, hangi söz?????

Allah’ım vatanımızı, milletimizi ve hepimizi bu terörü yapan hastalıklı ruhlardan korusun. AMİİİİİİİİİİİİİN.

Bugün Sinop’ta hava yine kapalı.Yağıp yağmamak durumunda, son kararı ne olur bilemem.

Yoğun bir haftayı yine geride bıraktım. Bu arada koluma çektirdiğim MR ‘ın sonucu geldi, omuz kasımda az bir yırtılma ve ödem varmış. Doktor fizik tedavi önerdi.18 Nisana randevu verdiler, çok yoğunlar demek ki.İnşallah ben de faydasını görürüm. Şu anda çok daha iyi kolum, ama fazla kullandığımda ağrı yapıyor. Malum birde sağ kolum, resim yaparken zorlanıyorum.

Geçen hafta arkadaşım Zuhal Sinop’taydı. Bir gece buluştuk hep birlikte Utku’nun oraya gittik. Yani Şakir Resturana. Yemeklerde müzikte çok güzeldi, üstelik fiyatta çok uygun. Arkadaşımız Canan’ında doğum günüydü o gün , kutladık birlikte. Ama o üzücü patlama oldu diğer gün, yazamadım bende.

DSC02241 DSC02242 DSC02243DSC02247DSC02251utkuDSC02238 DSC02239

Hayat….Yarın bize ne getireceğin belli değil….Ne olur güzel şeyler getir…Ne olur…

Bu arada dün 101. yılını kutladığımız, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri anma günümüzde kutlu olsun. Bu günümüzü onlara borçluyuz, ama koruyup koruyamadığımız hakkında çekincelerim var.Ruhunuz şad olsun canım şehitlerim. Başta Atam’ın ve silah arkadaşlarının, sonra da bugüne kadar verdiğimiz tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Sihirli bir değnek olsa dokunsa hayatımıza, huzur gelse, mutluluk gelse, savaşlar bir anda yok olsa..Herkes yuvasında mutlu olsa…Olursa tek üzüntü Allah’ın takdiri ölümden olsa.. Şimdi Cahit Sıtkı Tarancı’nın şiiri geldi aklıma:

Memleket isterim

Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;

Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim

Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;

Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim

Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;

Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim

Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;

Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

Hepinize iyi günler, sevgiler Sinop’tan.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.