Doğum günü & Sifad & Resim Kursu & Konservatuvar

Hepinize iyi akşamlar.

Dünkü Bursa’da yaşanan olay yüzünden, önce geçmiş olsun dileklerimle başlıyorum yazıma.

Haberler birikti, resim kursum tüm hızıyla devam ediyor, yeni yeni teknikler deniyor ve yaratıyoruz. Denemeden bilemediğimiz için, cesaretle deniyoruz bizde. Ben son yaptığım tablom da deniz kumu kullandım mesela. Artık resimlerimi yayınlamıyorum, sergimde görürsünüz inşallah.

DSC09584 DSC09585 DSC09587 DSC09588

Pazartesi günüde arkadaşım Beyhan’ın doğum gününü kutladık. Aslında 1 gün önce kutladık, öyle denk geldi ve esas gününde de Kahvecibaba’ya gittik. Yılmaz yine güzel sesi ve yorumuyla hepimizi mest etti. Ne kadar güzel bir geceydi, üniversiteli talebeler de çok güzel eğlendiler. Böylece biz arkadaşımın doğum gününü birkez daha kutladık. İyi ki doğmuşsun canım, iyi ki arkadaşımsın. Mutlu yıllar. Biz çok iyi bir grubuz Allah bozmasın. İyi ki varsınız arkadaşlarım, sizleri seviyorum.

beyhanın doğum gunu DSC09672 DSC09677 DSC09678 DSC09679 DSC09680

9 gündür ben fizik tedavi görüyorum omzumdan. Her sabah hastaneye gidiyorum, önce elektrik akımı veriliyor, sıcak su torbası konuyor, sonra başka bir aletle üstünden geçiliyor kolumun, bunların hepsi 24 dakika sürüyor. Sonrada hareketlere başlıyorum. Henüz iyileşme belirtisi yok, aksine ağrım daha da arttı. Bazı kişiler önce artar, sonra faydasını görürsün diyorlar, inşallah öyle olur. Fiziğe başlamadan önce çok daha iyiydi. Neyse 1 gün kaldı göreceğiz artık.

2gün önce hastaneye gidiyordum, emniyet kemerim takılı, sinyallerime dikkat ederek ve 50km hızda 50, 70 kilometre hızda 65-70km hızla giderek. Polis durdurdu beni ve hanımefendi ehliyet ve ruhsatı verin sorgulayalım dedi. Ben çıkarmak için hamlede bulunduğumda, aceleniz var mıydı diye sordu. Baktım fizik tedavim saat 10.30 da başlayacak ve saat 10. 18, evet 10.30 fizik tedavim var dedim. O zaman buyurun yolunuza devam edin dedi. Nasıl şaşırdım ve sevindim. Ne kadar kibar polislerimiz var. Teşekkür ediyorum bu polise.

Dün arkadaşım Beyhan’da SİFAD grubuna girmek için hazırladığı sunumu paylaştı dernekte.Ve artık o da SİFAD’a üye oldu. Başkanımız Erdoğan Purçlutepe’de, bize yine photoshop hakkında bilgilendirdi. Ben tam adapte olamıyorum derslere,  kendimi tamamiyle  sergime odaklamış durumundayım. İnşallah sergi sonrası, fotoğraf çekimi çalışmalarımı yoğunlaştıracağım.

sifad DSC09683

Oradan da konservatuvara gittim. Arkadaşları gördüm, icraya katıldım ve yoğun bir günü geride bıraktım.

sinop belediye konservatuvarı DSC09687

Ancak yazmaya fırsatım oldu. Şimdilik sizlere iyi geceler diliyorum. Kendinize iyi bakın. Sinop’tan sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.