Kutlamalar…

Günaydıııın…(Yazıyı sabah hazırlamıştım)

Hava kapalı ve kasvetli…Günlerdir böyle.Sanırım yarın ve öbürgün güneş yüzünü gösterecek, sonra yine saklanacak bizden. Onun için aklınızda olsun, güneşi görür görmez içinizde saklayın.))))

Ee nasılsınız bakim? Nasıl geçiyor günleriniz? Benimki sakin,  geçiyor, biraz doktorun sözünü dinleyeyim de, uslu uslu oturayım dedim.)))

Böylesi de güzelmiş, hoşuma gitmeye başladı.))

Bu arada resim kursumuz hala devam ediyor, arkadaşlarımla birlikte geçen hafta öğle tatilimizi çay bahçesinde geçirdik.Çay , simit, sohbet çok güzeldi.

2016-05-25 12.51.402016-05-25 12.51.22

Birkaç gün önce de çok sevdiğim arkadaşlarımdan birinin doğum günüydü, akşam bir araya gelip kutladık. Ne güzel böyle kutlamalar yapmak, ben çok seviyorum. Hatta benim doğum günü kutlamalarım uzun sürüyor, bazen 3-4 kez mum söndürdüğüm, pasta kestiğim oluyor, seviyorum bu tür kutlamaları.

Sevgili arkadaşımın birkez daha doğum gününü buradan kutluyor, mutlu , sağlıklı, bol gezmeli yıllar diliyorum. İyi ki hepiniz varsınız. Sizleri seviyorum.

Doğum günü sonrası da liseden arkadaşlarımla kahvaltıdaydık. Onlarla ayda bir buluşuyoruz, özlüyoruz birbirimizi, anlatacak şeyler birikiyor, vakit nasıl geçmiş anlamıyoruz inanın. İnsanın arkadaşlarının, dost diyebileceği kimselerin olması ne güzel…

011-001013-0012016-05-028

Cennet gibi yerde de olsan, eğer yalnızsan,  bir süre sonra oraları da sana keyif vermez diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Bol arkadaşlı, keyifli, güzel günler diliyorum sizlere. Gönlünüzün güneşi hiç batmasın. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.