Sarıyer Garage Sale,Yasmin Levy,Boyner,Sifad

Düşündüm ,taşındım, yazımı günlük değil haftalık olarak yazmaya karar verdim…

Ya bu kadar yoğunluğun ve yorgunluğun ardından hergünü ayrı yazamazdım.

4 Mayısta İstanbul’a gittim. Amacım Sarıyer Garage Sale katılmaktı ve tabiî ki çocuklarımı da görmek istedim. Ablalarım da, yeğenlerim de orada zaten, 1 haftalık sürede hepsiyle de görüşme fırsatım oldu.

Garage Sales Satışı güzeldi. Havada güzel olunca, katılımda çok oldu. Yeni yeni kişilerle tanıştım, arkadaş olduk. Yardım kuruluşları da vardı stand açan. Hatta Fulden Uras’ta aramızdaymış ama ben sonradan öğrendim. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, anneler günü dolayısıyla alana gelip bizlere karanfil dağıttı. Garage Sales’e katılan engelli bir çocuğumuzun doğum gününü kutladık. Ve fiyatlar son gün artık dibe vurdu. 1tl ye kadar düşen ürünler vardı. Ben yine kendime yardım standından 3 tane kitap aldım.

sarıyer garage salesDSC09728DSC09744 DSC09745DSC09747 DSC09749 DSC09751 DSC09755DSC09736DSC09738 DSC09741

İstanbul’la gittiğimin 2. Günü oğlumla birlikte, Zorlu Performans Sanatları Merkezinde Yasmin Levy’nin konserine gittik.

Ne kadar büyük bir salon, mükemmel ses sistemi ve harika yorumuyla Yasmin Levy’ e hayran kaldık. Yasmin Levy Kudüsl’ü bir sanatçı. 32 yaşında güzel bir kadın. Sesi gerçekten büyüleyici. 1 saat sonra sürpriz sanatçı olarak da, Hüsnü Şenlendirici klarnetiyle, İsmail Tunç Bilek sazıyla ve Aytaç Doğan’da kanunuyla çıkınca konser çok çok harika oldu.

DSC09709 DSC09713 DSC09721

Ben hepsini de ilk kez canlı olarak izliyordum hayran kaldım. Ya inanın kanun ve saz bir ara sohbet ettiler. Gerçek diyorum, biraz daha uzun olsaydı vallahi de ne konuştuklarını yazacaktım burada size. Böyle bir performans, böyle bir çalış olamaz. Hüsnü Şenlendiricide konuşturdu, Yasmin Levy Firuze’yi ve Sevdayı söyledi, ama Türkçe değil. Herşey mükemmeldi.  2262 kişilik salon doluydu. Böyle bir güzel etkinliğe katılmama vesile oldukları için çocuklarıma çok teşekkür ediyorum.

Bu arada kermes sonrası, Büyükdere’de yeğenlerim, ablalarım ve arkadaşlarıyla buluştuk, yeğenimin doğum gününü kutladık. O günde çok güzeldi.

DSC09756 DSC09758 DSC09763 DSC09764 DSC09765DSC09766

Ve BOYNER’e çok teşekkür ederim. Neden mi? Anlatayım.

3 yıl önce Skechers marka spor ayakkabısı almıştım Boyner’den. Bu defa giydiğimde topuk kısmının astarı yırtılmış ve oradan çıkan deride ayağımı baloncuk yapmıştı. Bende bir akşam Boyner müşteri servisine durumu yazdım, ne fişim var, ne de ne zaman aldığımı hatırlıyorum net olarak dedim, tamir ederseniz sevinirim dedim. Öbür gün beni aradılar, size yardımcı olacağız en yakın Boyner mağazasına gidip ayakkabınızı getiriniz dediler. Ben de bu defa İstanbul’a giderken yanıma aldım ve gittim İstinye mağazasına. Orada müşteri temsilcisi, spor ayakkabısı tamiri yapmıyoruz dedi. Ne zaman aldığımı buldular ve o an ki ödediğim parayı bana çek olarak geri ödediler. Çok çok sevindim ve ben de gidip yine aynı marka spor ayakkabısı aldım. Müşteri memnuniyeti bu işte. Epey pahallı belki ama, ürünlerinin arkasında duruyorlar. Teşekkürler Boyner.

Ve Çarşamba günü, yani dünde döndüm İstanbul’dan. Ama çok yorulmuşum hem de çoook. Hala yorgunluğumu da atamadım.

Bugünde Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) ve İzmir Fotoğraf Akademesi (İZFAK) tarafından 2. Fotoğraf buluşmasının açılışı, Mimarlar Odasında saat 14.00de gerçekleşti. Açılışta Vali Yardımcısı, Belediye Başkan Yardımcısı, bazı kurumların müdürleri, Odaların başkanları katıldılar. Ve tabi şehir dışından gelen fotoğrafçı dostlarımız ve sanatçılarımız. Kokteyl sonrası karma fotoğraf sergimiz gezildi ve saat 16.30 da da Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı binasında gelen fotoğraf sanatçılarımızın sunumları gerçekleşti. Ben sadece Enver ŞENGÜL ‘ün (Time Lapse Edirne- Fotoğrafta Altın oran) sunumunu izledim ve Altın Oran konusunda çok güzel bilgiler edindim. Diğer sunumları izleyemeden ayrılmak durumunda kaldım. Saatte zaten 17.30 olmuştu. Yarında etkinliklerimiz devam edecek. Ama ben kendimi çoook yorgun hissettiğim için büyük olasılık yarın dinlenmem gerekecek, öbür gün katılacağım kısmet olursa. Bu kadar yorgunluğumun diğer sebebi de, şu sıralar uyku sorunum var. Bir uykumu alayım düzelirim sanırım.

sifadDSC09773 DSC09774 DSC09775 DSC09776 DSC09784 DSC09788DSC09793DSC09801

İşte sevgili günlüğüm ben yazınca böyle günlük değil, haftalık yazıyorum bir gecede.Haydi sizlere iyi geceler bana da iyi uykular dileyeyim, kim bilir bakarsın uyurum bu gece..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.