2.Sinop Fotoğrafçılar Buluşması….

 

Bu da bitti..Çok güzel bir 3 günü geride bıraktık. Bu 3 gün içinde ben, maalesef tüm aktivitelere katılamadım, çok önemli sunum ve söyleşileri kaçırdım. Neden mi?

Bu defa İstanbul’da çok yorulmuşum, birde bunun üstüne uykusuzluk girince,

artık vücudum isyan etti, dayanamayıp, dinlenmek durumunda kaldım. Böylece de her aktiviteye katılamadım.

İlk günü anlatmıştım, 2. Güne katılamayıp evde dinlendim. Dünde 3. Gündü , sabah saat 7.00 de bize tahsis edilen arabalara binerek Erfelek Şelalelerine gittik. Şansımıza da hava pek güzeldi.

Erfelek Tatlıca ŞelaleleriErfelek Tatlıca ŞelaleleriErfelek Tatlıca ŞelaleleriErfelek Tatlıca Şelaleleri

Bol bol fotoğraf çektik, yine uzun pozlama denedik. Sonra Erfelek Belediyesi bizim öğle yemeğimizi karşıladı, hep beraber konuklarımızla birlikte yedik. Dün bir minibüste Eskişehir’den fotoğrafçı grup geldi. Onlarda Şelaleleri gezip fotoğraf çektiler. En sonda topluca şelale önünde fotoğraf çektirip Sinop’a döndük. Bu arada aramızda birbirinden değerli fotoğraf sanatçısı hocalarımız vardı. Reha Bilir, Zeynel Aydın, Özer Kanburoğlu, Enver Şengül, Behiç Günalan, Emre İkizler,Burak Şenbak gibi.

DSC09841 DSC09854 DSC09856 DSC09858

Ve yine sunumlar Çevre Şehirçilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda devam etti.

Akşamda valilik Gala Yemeği verdi Öğretmen Evinde.

DSC09864 DSC09865 DSC09869

Yemeğe Valimiz eşi ve çocukları ile katıldı. Belediye Başkanımız, İl emniyet müdürümüz ve vali yardımcımız da vardı. Sifad ve diğer illerden gelen misafirlerimizle birlikte çok güzel bir akşam yemeği geçirdik. Sonra da plaketler verildi hocalarımıza. Bu arada İzfak Başkanı Zeynel Aydın, Valimize ve Belediye Başkanımıza kendi çektiği Sinop fotoğraflarından bastırdığı güzel 2 tablo hediye etti.

DSC09874 DSC09875 DSC09877 DSC09879DSC09880 DSC09881 DSC09882 DSC09883 DSC09884DSC09887SİFAD

Bu organizasyonda Sifad’a, esnafımızın da çok katkısı oldu. Dün akşam aramızda bulunan  Volkan Tunçay’da, babası adına teşekkür belgesini aldı.

SİFAD

Bende bir SİFAD’lı olarak bu organizasyonda emeği geçen herkese, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Bu arada dün akşam Sifad’a üye olan Reha Bilir Hocamız, (Konya’da bulunan Sille Sanat Sarayı Kurucusu), Valimize ve Belediye başkanımıza çok güzel bir teklifte bulundu. Bu yıl Konya’ya İslam Ülkelerinden 30 fotoğrafçı geliyormuş, seneye de Uluslar arası fotoğrafçıları Sinop’ta toplayalım dedi. Ve katkılarını istediğini söyledi, Valimiz ve Belediye Başkanımızda olumlu cevap verdi. Seneye kısmetse daha büyük bir organizasyon bizi bekliyor.Haydi hayırlısı diyorum.

Sinop’ta yaşayan, fotoğraf çekmeyi seven, ilgi duyan okuyucularım;  bilginizi artırmak, bu konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız ve şehrime bir katkım olsun diyorsanız, Sinop’ta SİFAD var…. Bekleriz…

İyi geceler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.