”Nilgün’ün Renkleri” 2. Gün…

Sinop bir kalabalık, bir kalabalık, anlatmam mümkün değil.

Deniz kenarlarında yer bulamıyormuşsunuz, herkes havlusunu iç içe seriyormuş ve Sinop’lu olanlar evlerinden çıkmıyorlarmış. Şehrimizi Sinop dışından gelen turistlere bırakmışız.

Balkonumdan gördüğüm kalabalıktan, sergime de akın akın gelenlerden, yoldaki trafikten de bu anlaşılıyor zaten. Açılışta emniyet müdürümüz bayramın ilk günü 32 bin araç girişi oldu demişti. Doğru yani..

Bugünde sergime yine birçok arkadaşım geldi, onlarla da fotoğraf çektirdim. Bu arada bazılarını kaçırdığım olmuş, kusura bakmasınlar. 5.Tablomu bugün sattım. Çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri aldı.

Bu sergi aynı zamanda, bayramda Sinop’a gelmiş eski tanıdıklarımı görmemede vesile oldu. Gençlerin ilgisi de süperdi…

Nilgün'ün Renkleri Resim SergisiNilgün'ün Renkleri Resim SergisiNilgün'ün Renkleri Resim SergisiNilgün'ün Renkleri Resim SergisiNilgün'ün Renkleri Resim SergisiNilgün'ün Renkleri Resim SergisiNilgün'ün Renkleri Resim SergisiNilgün'ün Renkleri Resim Sergisi

Bu arada birde 2 masa koymuştuk sergimin yanına, bazı arkadaşlarım beni yalnız bırakmadılar. Çayımızı içtik, çekirdeğimizi de çıtlattık. Güzel vakit geçirdik.

Nilgün'ün Renkleri Resim Sergisi DSC00082

Saat 24.00de gelirken aniden yağmur başladı, nasıl kaldırdık o tabloları anlatamam. Çok şükür ki hemen, el birliği ile kaldırınca bir şey olmadı. Normalde 1,5 saatte 5 kişi birden kurduğumuz sergiyi, 7 dakikada toplayıverdik.

İlgi çok güzeldi, Güzel Sanatlardan yeni mezun genç kardeşlerimin sergi açmak istediklerini öğrendim. Onlara bilgi verdim ve elimden gelen desteği vereceğimi söyledim. Ne güzel olur, her hafta sanatsal faaliyetler olsa Sinop’ta.

Yarın sergimin 3. Günü, hava durumu her sitede farklı yazıyor, hangisine inanacağımı bilmiyorum. Cuma günü için yağmur var diyorlar, yarın açıp açmayacağımdan şüphedeyim.

Ya kısmet diyorum. Şimdilik hoşcakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.