Nilgün’ün Renkleri 3. Gün…

Bugün açıp açmamak konusunda kararsız kaldık. Sonra eşim gece 24.00 sularında yağış geçişi olacak değince, eh iyi o zaman açalım dedik. Saat 19.00 da yerleştirme işimiz bitmişti.. Bu akşam tanıdığım çok kişi geldi. Hepsi de çok kalabalıktan ve misafirleri olduğu için evden çıkamadıklarını söylediler. Gerçekten de aşırı kalabalık ve her akşam düğün var. Bende sergime rastlayan düğünlere gidemedim maalesef. Her akşam içinde davetiyem vardı. Artık bir şekilde telafi edeceğiz.  Sinop girişte ve Karakum’da oturan arkadaşlarım, arabayla 45 dakikada geldiklerini söylediler.

Nilgün’ün Renkleri 3. Gün…Nilgün’ün Renkleri 3. Gün…Nilgün’ün Renkleri 3. Gün…Nilgün’ün Renkleri 3. Gün… DSC00104Nilgün’ün Renkleri 3. Gün… DSC00106Nilgün’ün Renkleri 3. Gün…DSC00110DSC00111DSC00114

Bu akşam büyük bir sürpriz yaşadım. Ortaokulda İngilizce dersime giren Şermin Hocam, sergime geldi. Ortaokuldan beri görmediğim hocamı birden karşımda görünce çok şaşırdım ve sevgiyle sarıldım. Çok uzun süre sohbet ettik. Hatta ona, hocam o kadar güzeldiniz ki, sizin dersinizi dinlemez, ben sizi seyrederdim dedim. Çok güldü. Gerçekten çok güzel kadındı, hala da öyle. Şu anda profesör kendisi, birçok ders kitabı yazmış. Ders kitaplarının yanında, yazdığı romanda varmış. Bana romanından getireceğine dair söz verdi. Kendisiyle röportaj yapmak istediğimi de söyledim, inşallah gerçekleştirebilirim.

şermin tekinalp

Bu arada çocuklarında ilgisi çok büyük resme. Aileler özellikle yanıma getirip çocuklarından, bana soru yöneltmesini istiyorlar. Bende onlara sevgiyle yaklaşıp bilgi veriyorum. Çok tatlılar çok. Bu akşam birde çok genç ziyaretçim vardı. Şeker mi şeker kendisi. Yine selfimizi yaptık tabii.

Nilgün’ün Renkleri 3. Gün…Nilgün’ün Renkleri 3. Gün…

Hani o sergi yanına kurduğumuz masamız, yine doldu taştı. Ama ben tanıdıklarla sohbetten hiç oturamadım. Sergimin 3 günü artık Sinop’lu arkadaşlarımın ziyareti başladı. Sohbet güzeldi onlarla da.

O kadar çok arkadaşım ziyaret etti ki bu gece hiç oturmadım desem yeridir. Ve saat 24.00 de beklediğimiz yağmur, maalesef saat 22.10 da geldi ve o anda kim varsa yanımda yine 7-8 dakika içinde kaldırdık resimleri çok şükür. Ama sadece serpintiymiş, hemen geçti. Bizde saat erken olduğu için biryere gidip oturduk arkadaşlarımla, böylece 3. Günde son  buldu.

Düşünün 2 gündür hep yağmurdan aniden kaldırıyoruz resimlerimi. Çok üzücü, hava şartları iyi olsaydı, çok daha fazla kişiye ulaşabilecektim.

Neyse yarına Allah kerim. Umarım yağış olmaz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.