Nilgün’ün Renkleri-4 gün.

Dün akşam (9 Temmuz) 4. Kez sergimizi açtık. Artık Sinop’tan misafirler gitmiş ki, ilk 2 geceye nazaran çok tenhaydı. Trafikte rahat akıyordu. Ve artık misafiri giden arkadaşlarım sergime gelmeye başladılar. İki gündür hep ayaktayım, bir arkadaşıma, hoş geldin derken diğeri geliyor, nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

nilgunun renklerinilgunun renkleri DSC09873nilgunun renklerinilgunun renkleriDSC09881 DSC09882nilgunun renkleri DSC09884 DSC09885 DSC09887nilgunun renkleri DSC09890 DSC09891 DSC09895 DSC09896 DSC09899 DSC09900 DSC09901nilgunun renkleri DSC09906

Resimle ilgilenen genç arkadaşlar, birçok soru soruyorlar bana. Aileleri ders verir misiniz diye soruyor. Bazıları pastel resimleri nasıl yaptığımı soruyor. Gerçekten ilgi büyük. Birde kendi resimlerimden kitap ayracı bastırmam da çok iyi oldu. Kitap severler hem kendilerine, hem de arkadaşlarına hediye olarak onlardan alıyorlar.

nilgunun renkleri

Bu akşam resim kursu arkadaşlarımdan Aycan ve Dilek geldi. Yengem ve yeğenimde vardı. Bugün Orhan Hocam

( Şefimiz) da ziyarete geldi, Tabloları yerleştirmem de bana yardım etti sağolsun.

nilgunun renkleri resim sergisi DSC09870

Bu arada saat 23.00 sularında ilkokul arkadaşım Gülay ve Eşini karşımda görünce çok şaşırdım. Daha çok İstanbul’da yaşadıkları için sergimde onları da görmek beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim.

nilgunun renkleri DSC09909

Bu  akşam yağmur yağmadı, ama soğuktu . 23.30 da rüzgarda fazlalaşınca, üşüdük ve 23.45de kapattık sergiyi. Bakalım yarın akşamda yağmurlu gösteriyor Sinop. İnşallah yağmur yağmaz da  rahat rahat kapatırız sergimi. Pazartesi akşamı da Sifad’ın Fotoğraf Sergisi var. Yine saat 18.00 de açılacak ve 1 hafta sürecek ‘’Sinop Fotoğrafları’’sergimize bekleriz efendim. Orada da benim Sinop fotoğrafım olacak.

Bu arada sergi boyunca satılan resimlerim, hep tanıdıklara gitti. Tekrar görme şansım olacağı için sevindim. Ama bu akşam giden Gelinciklerim, Iğdır’a gitti. Orada, beyi askeriyede görevli bir bayan aldı. Güle güle kullansınlar. Gitmeden bir hatıra resmi çektirdik.

nilgunun renkleri

Hepinize sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.