Arda’nın sünnet düğünü & Bianel film festivali..

İyi günler hepinize…Nasılsınız?

Yaz mevsimi hala devam ediyor Sinop’ta. Dün denize gitmiştik, hala sımsımsıcak. Hatta temmuz ayından daha da sıcaktı. Üstelik deniz anaları da yoktu, rahat rahat yüzdüm.

Bu arada düğünler devam ediyor. Geçen akşam Vira Otelde, komşumuzun oğlunun sünnet düğünü vardı. Çok güzel bir gece geçirdik. Sünnet düğünleri nedense beni pek etkiler. Hele önceden birde atla dolaştırırlardı sünnet olacak çocuğu, ben onları izlerken tanıyıp tanımamam önemli değil, nedense hemen ağlamaya başlardım. Çok duygulanırdım. Ama artık atla dolaştırmak kalktı, birde çocuklar birkaç gün önceden operasyon geçirdiklerinden, kendi düğünlerinde çok rahat eğleniyorlar, anne babada rahatlıkla konuklarıyla ilgileniyor.

DSC09949gürbüz ailesiDSC09951DSC09956DSC09953DSC09957DSC09959DSC09964DSC09967DSC09970DSC09943DSC09946

Çok güzel bir düğün oldu. Yemekler harikaydı. Hele kuruyemiş…Evet yanlış yazmadım, onu soracağım nereden aldılar veya getirttiler bilmiyorum ama çok özeldi. Endonezya seyahatimizden gelirken anlatmıştım size business class ta yolculuk etmiştik, orada da ikram ettikleri kuru yemiş çok güzel ve özeldi. Bu da ona benziyordu inanın.

Arda (Sünnet olan yakışıklı) ortalarda kılıç elinde dolaşırken, gelen misafirlerle de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Allah bağışlasın çok tatlı.

Anne güzel, babada yakışıklı olunca çocuk da güzel oluyor tabii.)))

Bu arada bende fotoğraf çektim bol bol. Ve 3 nesli yan yana bir arada görünce hemen görüntü aldım. Boyabat’ın ünlü şekerçilerinden Mehmet Gürbüz Amca, oğlu Saim ve Arda.

gürbüz ailesi

Bu arada eğlenceye bizde dahil olup  oynadık. Şanslarına da hava çok güzeldi. Bir ara hafif yağmur çiseledi ama şemsiyeler çok büyük olduğu için hissetmedik bile.

Saim ve Pınar çiftine tekrar hayırlı olsun diyorum. Allah damatlığını da göstersin.

Dün akşamda Sinopale film festivalinin son gecesiydi. Haydi bari son geceyi kaçırmayalım dedik ve Hal binasına gittik. 2 kısa metrajlı, 1 uzun film izledik. Açık havada film izlemek pek güzel oluyor. Eski Yazlık Nermin  ve Melek sinemaları vardı onları anımsadım. Kızımı pusete koyup film izlemeye giderdik. Bir masaya oturur, çekirdeğimizi çıtlatır, gazozumuzu içerdik. Kızımda uslu uslu izler sonra uyurdu. Hatta açık havada ne güzel uyuyor diye sevinir, hep sinemaya gidelim diye espri yapardık.

Dün akşamki uzun metrajlı film ‘’Jack’’ çok güzel ve etkileyiciydi. İyi ki gitmişiz. Kısa metrajlı olanların ilki Bianel’de görevli gençlerin oynadığı bir filmdi, diğeri de bir Fransız filmi. Keşke vakit yaratıp diğer filmleri de izleyebilseydik.

sinop bianel

İşte sevgili okuyucularım, düğün dernekler böyle devam ediyor. Şimdi bu hafta bir sünnet ve bir evlilik düğünü var. Ve ondan sonrada çok samimi arkadaşımın oğlu evleniyor. Yani bizim düğünümüz var. Hepsine sağlık sıhhat, ömür boyu mutluluk diliyorum.

Ve siz okuyucularıma da tabii. Şimdilik hoşcakalın, kendinize iyi bakın.

Ülkemize de barış, huzur versin Allah’ım. Terör yok olsun….  Analar babalar evlat acısı yaşamasın,  eşler dul kalmasın,  çocuklar yetim kalmasın… Güzel Allah’ım, duy sesimizi…..Huzurumuzu eksik etme, vatanımızı, milletimizi, askerimizi, polisimizi sen koru yarabbi…AMİİİİİİİİİİİN…

Ve yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı, hepinizin bayramını kutluyor, bize armağan edenleri sevgi ve rahmetle anıyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.