Cumhuriyet Bayramı ve Sifad Akgöl Gezisi…

Epeydir yazamadım yine, bu arada internetimin naklini de bekledim. Şimdi çok şükür bağlandı ve size yazmaya başladım.Ben yine tatilime kaldığım yerden devam etmeden, size Sinop’taki günlerimden bahsedeceğim.

Öncelikle çok çoşkulu bir Cumhuriyet Bayramı geçirdik. Törende, gece ki fener alayı da, çok çoşkulu ve kalabalıktı, teşekkürler Sinop…

Cumhuriyet Bayramı töreni paylaşan: ncabaci


Güzel Sanatlar Lisesi paylaşan: ncabaci

Fener Alayı 2016 paylaşan: ncabaci
Cumhuriyet Bayramı TöreniCumhuriyet Bayramı TöreniCumhuriyet Bayramı Töreni dsc00287 dsc00290Cumhuriyet Bayramı TöreniCumhuriyet Bayramı Töreni dsc00299Cumhuriyet Bayramı Töreni

Öbür gün SİFAD’la birlikte fotoğraf çekimi için Ayancık- Akgöl’e gittik.

Sabah kalktığımızda havayı yağmurlu görünce çok moralim bozulmuştu ama hiçte korktuğumuz gibi olmadı. Ayancık günlük güneşlik olmasa da çok az yağmur yağdı biz yine de fotoğraf çekebildik.

Önce Hatiç Cafe’de çok güzel kahvaltı yaptık ve ardından düştük Akgöl yollarına.

Ayancıkayancık-akgöl yolu2016-10-30-10-22-29dsc00376dsc00378dsc00379dsc00380 dsc00345Ayancık-Akgöl YoluAyancık-Akgöl Yolu

Yollar çok daha güzelleşmiş. Akgöl’e gitmeden bir tepede durduk ve fotoğraf çektik. O arada rüzgardan uçacaktık neredeyse ve acayip soğuktu, eminim kar yağmış olsa bu kadar soğuk olmazdı. Ama orada da çok güzel kareler yakaladık. Aramızda bulunan Maria ve Halit,çok cesur pozlar verdi. Önceden benim yükseklik korkum vardı, şimdi bakıyorum da geçmiş galiba , eskisi gibi korkmadığımı gördüm.

Ayancık-Akgöl Yolu dsc00362 dsc00363dsc00364

Akgöl’e gittiğimizde harika bir görüntü bizi bekliyordu. İnanın 5 dakika arayla gölün üstü değişti, bir dalgalanır gibi oldu, bir dümdüz. Ara ara yağmur çiseledi.

Bazen ben model oldum, bazen başka arkadaşlarım konu mankeni oldular. Gölün etrafını dolaştık. Doğanın güzelliği bizleri sarhoş etti. Çok güzeldi, çoook.

Ayancık- Akgöl dsc00370dsc00389Ayancık- Akgöl

Bu arada mangalımız yandı, ızgara köftelerimiz geldi, şöminenin başında yedik öğlen yemeğimizi.

dsc00392dsc00397 dsc00398

Ortak konumuz tabii ki fotoğraftı. Ama sohbet güzel, manzara harika olunca gezinin de tadına doyulmuyor inanın.

dsc00406dsc00399

Ciddi anlamda sizlere sesleniyorum, eğer fotoğrafa ilginiz varsa, sizlerde bize (SİFAD) katılın.

Bu güzel gezileri birlikte yapar, fotoğraf çekmenin tekniklerini deneyerek, yardım alarak öğrenirsiniz.

Bir elinizde fotoğraf makineniz, etrafınızda bu işi bilen birçok arkadaş, harika bir doğa….. Ve ondan sonra kim tutar sizi….Gelsin güzel fotoğraflar…İyi günler hepinize..

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.