Gittik ve geldik…

Geçen hafta İstanbul’daydık . Kayınpederim vefat etmeden önce almıştım biletimi 1 hafta kalıp, çocuklarımı görüp gelecektim. Ama kayınpederimi kaybedince, eşimde moral olur diye gelmek istedi ve beraberce gittik İstanbul’a.

Şansımıza 1 tek gün hariç, yağmur yağmadı. Çocuklarımı da , ablalarımı ve yeğenlerimi görme şansım oldu, hatta bol bol oturduk onlarla. Bu defa fazla gezmedim desem yeridir.

Gittiğimizin 2. Günü İkea’ ya bıraktı bizi kızım. Bu mağazayı gezmeyi çok seviyorum ben.3-4 saat dolaştık. Sonra bir yere gidip kahve içtik. Havada pek güzeldi. Kızım almaya gelinceye kadar vakit geçirdik oralarda.

ikea

Akşamda bir arkadaşımız yemeğe davet etti, akşam yemeğinde de oradaydık. Çok güzel geçti günümüz de , gecemiz de. Ellerine sağlık Tülaycığım yemekler  de, sohbette harikaydı.

tülay gül

Diğer günler hep ablalarımla ve yeğenlerimleydim. Salı günü Eminönü’ne gittik. Resim kursu arkadaşlarıma yağlıboya aldım, kendime de yeni telefon. Eskisi artık devamlı donuyor ve çok yavaştı. Huawei P9 aldım, umarım memnun kalırım. Çevrem çok meth etti, özellikle kamerası çift çekirdekli, çok iyiymiş.Bakalım göreceğiz, şimdilik memnunum.

Eminönün’de,Milli piyango satan Nimet Abla’nın önünde belki 100 metre kuyruk vardı, bizde onun önünde bilet satan başka bir abladan aldık biletimizi…

galata köprüsünimet abla

Eskisini, 300 tl alırım dedi satıcı. 2bin liraya aldığım,4 sene sonra 300 tlye düşüyor!!!!!Allah bilirken vermedim yazık yani, üstelik sadece yavaş çalışan bir Samsung Note 2 di eskisi.

Çarşamba günü ablamlar ve yeğenlerimle Rumeli Kavağına gittik. Daha önce de arkadaşlarımla gitmiştim oraya midye kızartması yemiştik, süperdi. Bu defada öyleydi. Dışarıda yağmur yağsada, içerisinin sevgi dolu sıcaklığı bize hoş dakikalar yaşattı. İyi hasret giderdik bu defa.

15267847_1176763825692820_796353300340751420_n 15350476_1176763822359487_5928037584035964950_nrumeli kavağı

Bir başka gece yine yemekte yeğenimdeydik, vallahi çok güzeldi herşey. İyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum.

img-20161210-wa0001

Diğer akşamlarda çocuklarımla beraberdik, herşey güzel geçti. Keşeke daha uzun kalsaydık diye düşündüm.

Sonunda yine kürkçü dükkanına, dün döndük. Memleketimde bir başka güzel tabii.

İstanbul’a gitmeden öne resim kursu arkadaşlarımla şu yeni yaygınlaşan ‘’ Mannequin Challenge’’hazırladık. Çokta güzel oldu))


Resim kursu..Mannequin Challenge çılgınlığı paylaşan: ncabaci
İşte sevgili okurlarım sizlerden uzak kaldığımda geçen günlerim böyleydi. Umarım sizlerde iyisinizdir, herşey yolundadır.

Diğer bir yazımda buluşmak üzere iyi akşamlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.