Bugünden notlar….??!!??

Merhaba sevgili okuyucularım…

Nasılsınız bu gece?

Bugün liseden arkadaşlarımla Cem’s Kitchen’a gittik, oturduk yemek yedik.

Sonrada 3 arkadaş Akliman’a gittik. Hava soğukta olsa görünüm çok güzeldi. Fotoğrafladık o güzel anları. Bu arada Akliman’a giderken yanımıza yiyecek almadığımıza çok üzüldük. Çünkü çok köpek vardı ve aclardı. Hep yanımıza gelip yiyecek beklediler. Elimiz boş gittiğimize çok üzüldük. Bazıları çok zayıflamıştı, eğer o tarafa giderseniz ne olur yiyecek bulunsun yanınızda da onlara verin.

blank blank blank blankblankblankblankblank

Bu arada 2 inşaat yapılıyor o tarafa. Önce Hamsilos Koyu tarafına gittik. Tam o kısma çıkarken baktık büyücek bir bina yapılıyor sol tarafta, işçiler çalışıyor. Galiba otel veya resturant yapılıyor dedik. Sonra arkadaşım işçilere sordu. Ne dediler dersiniz??????Mescit ve tuvalet yapılıyormuş!!!!Oraya!!!!Şaşırdık Allah bilirken.Yani Hamsilos’ta mescit???

Neyse dönüşe geçtik bu defada hani balıkçı teknelerinin bulunduğu koyun tam karşısında kavak ağaçları vardı, altında piknik yapılan, bu defada oranın ağaçlarını kesip yine inşaata başlamışlar. Ve çocuk oyun parkı yapılmış, şimdide onun önüne veya yanına inşaat yapılıyor, ben sordum bu defa işçilere, cevapları ne oldu dersiniz????

blankblank

Mescit, tuvalet, emzirme odası yapılıyormuş?????Yorum yapmıyorum, size bırakıyorum….

İyi geceler…Amiiin..

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.