Gece Sesleri ..Ayşe Kulin…

En nihayet beğendiğim, heyecanla okuduğum bir kitap bitirdim. Aslında Ayşe Kulin’in eski bir kitabı. İlk olarak 2004 yılında basılmış. Bir cep kitap.354 sayfalık.

Gerçekten çok beğenerek okudum. Konusu kısaca şöyle:

Ayda 40 yaşını devirmiş bir kadın öğretim üyesidir ve Erzurum’da bir konferans için bulunduğu sırada annesinin beyin kanaması geçirerek hastaneye yattığını öğrenir ve annesinin yanına gitmek için yola çıkar. Bu arada geçmişte de bir yolculuğa çıkar. Annesi ile neden hiç bir zaman tam olarak anlaşamadığı düşüncesi kafasında döner durur. Kızı Aslıyla olan ilişkisini gözden geçirir.

Ve bu arada roman sizi Ortaçlı Ailesinin yaşadığı bir Ege kasabasına götürüyor,  Sultan Hanımlı o konakta geçen günleri, aile ilişkilerini, Ortaçlı ailesi içinde geçen olayları anlatıyor bize. En şaşırdığımda eğreti gelin konusu ve Ziynet’in durumuydu….

Şimdiye kadar neden hiç duymamışım, okumamışım ben de şaşırdım.. Kesinlikle okumanızı öneririm.

Hepinize iyi okumalar…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.