Kar başladı….

Merhaba …

Soğuk bir Pazar gününden, herkese sıcacık sevgilerimi yolluyorum. Nihayetinde Sinop’ta da kar başladı. Ama henüz merkezde kar tutmadı. Daha öncesinde de yağmur yağdığından daha yerler ıslak.

Sizlerin bulunduğu yerler nasıl kim bilir? Bazı yerlerde kar kalınlığı 2 cm ulaşsa hayat felç oluyor, bazı yerlerde kış boyu 1 metreyi geçiriyor kar kalınlığı.

Allah yardımcıları olsun herkesin.

Yeni yıla güzel dileklerle girdik ama, daha 1,5 saat olmadan çoğu tutmadı dileklerimizin. Bakalım sonrası nasıl olacak? Umutsuzluk yok..

Yeni yıl gecesi ağabeyimlerle birlikte geçirdik. Tv izlemek ve tombala oynamak gecenin en büyük eğlencesiydi. Yıllardır tombala oynamamıştım, özlemişim.

yeni yıl2017dsc00532

Yine kurslarımız devam ediyor. Yeni bir portre çalışmasına başladım. Çok iyi gidiyor.Geçen gün şapka günümüz vardı arkadaşlarımla herkes şapka taktı o gün. Komiklik olsun diye Meksika Şapkası getiren bile oldu)))Allah içimizdeki çocuğu hiç öldürmesin.

2016-12-26-22-32-42blank

Bu arada konservatuvardaki çalışmalarımızda güzel gidiyor. Eğer kısmet olursa 27 Ocakta T.S.M. konserimiz olacak, bekleriz.

dsc00472dsc00469dsc00462dsc00477

Gecen gün arkadaşımız geldi İstanbul’dan. Gitmeden buluştuk. Güzel geçti günümüz. Sonrasında arkadaşım arabasıyla gezdirdi, çok soğuktu, donduk.

blankNisi köyüblankkarakumkarakum

 

Ama yine de sevgimiz ısıttı ortamı. İnsanın arkadaşları olması ne güzel.

İyi gününde seninle mutlu olan, kötü gününde üzüntünü paylaşan arkadaşların olması ne büyük mutluluk.

Sinop Kumkapı’daki kalelerin önünde ki set uzatılmış, bakın görüntüsü nasıl?

 

blankblank

Hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı bir yıl dilerim. En büyük dileğim, terörün son bulması ve dünyada savaşın bitmesi…Allah kimseyi vatansız bırakmasın…

Sevgiyle kalın….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.