Vay beee….15 gün olmuş yazmayalı…

Önceden bazı günler iki kez yazardım. O zaman nasılsa herşeyi yazıyordum. Zamanla, hele ki bu sene ve geçen senenin sonlarına doğru bu  isteğim gitti. Neden olabilir diye düşündüğümde ….. Galiba ortamdan etkileniyorum. Heran herşey olabiliyor memleketimizde. Bu da benim enerjimi düşürüyor tabi. Sonra arkadaşlarımla bir yerlere gidip bir şeyler yemek, fazla enteresan gelmemeye başladı. Evet bu benim günlüğüm ama, herşeyde bir yere kadar.

Salı  Çarşamba, resim kursu, Sifad toplantısı, Cuma akşamları icra, haftada bir iki oturmalarımız…Böyle geçiyor günler. Heee, birde haftada 3 gün reformer pilatese gidiyorum. Geceleri de 16 nisana kadar açık oturumlar ve 2 tv dizisine bakıyordum. Ve böylece günler dolu dizgin geçti, düşünün kış geçti, bahar geldi…

Off ya neden bu kadara çabuk geçiyor günler?

blank blankblank blankblank blank

Bugünde arkadaşım Beyhan’ın doğum günüydü. Bir yıl geride kaldı. Mutlu,sağlıklı, bol gezmeli yıllar canım. Yine birlikte inşallah. Bazı sebeplerden erken kutlama yaptık ve çokta güzel oldu. Canım arkadaşlarım hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız.

Haydi iyi geceler sizlere..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.