Başıbozuk Sevdalar…Canan Tan..

Maşallah, bana…10 günde 3. Kitabım. İnşallah yaz boyunca böyle okumaya devam ederim.

Canan Tan’ın bu son kitabı da tam yazın okuna bilecek bir kitap. Sonu şaşırttı beni.323 sayfalık bir kitaptı, birkaç günde bitiriverdim.

Konusuna gelince Şiir ve Eda okuldan çok iyi arkadaştılar. Şiir küçük yaştayken annesi ve babası ayrıldıkları için, Şiir’i babaannesi büyütür.

Eda ile staj yaptıkları otelde, Şiir  Ezel’le tanışır ve aşık olur. Çok iyi giden ilişkileri, nişana kadar devam eder….Ama sonra herşey değişir.

Aşka inancı kalmayan Şiir, kalbinin kapılarını Baran’a mı, yoksa Recebe mi açacak derken, sonunda çok enteresan şeyler olur.

Tabii, kısaca ancak böyle anlatabilirdim. Ben sonunu bildiğim romanları asla okumam. Çok enteresan değil mi? Birde uzunca süre önce okuduğum klasikler dışında da, asla bir kitabı 2. kez okumam.

Şimdi okuduğum kitapları 5tl’ye satıyorum. Napayım, alan memnun, satan memnun. Aldığım parayla da yeni kitap alıp okuyorum.

Sinop Garage Sales’de (facebook) satıyorum. İliginizi çekerse takip edebilirsiniz.

İyi günler, iyi okumalar…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

2 Yorum

  1. blank

    güzel fikirmiş ama ben kitaplarıma kıyamıyorum :))
    tam yaz kitabı bu bahsettiğiniz gibi
    iyi okumalar

  2. blank

    Teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.