Doğum Günü ve Dizdaroğlu Köyü…

Merhaba sevgili okuyucularım..

Nasılsınız? Tatile girdiniz mi? Deniz faslını açtınız mı? Son sorum ne garipti değil mi?

Temmuzun 12 si olmuş, deniz faslını açtınız mı diye soruyorum. Bu sene daha bana tam yaz mevsimi gelmedi de ondan. Hava hep soğuk veya rüzgarlı. Veya bizim ev soğuk. Ama çok fazla şikayetim yok, çok sıcak sevmem ben. Denize de şimdiye dek 4 kez girdim. Düşünün ben her mevsim haziranın ilk haftası açardım, deniz mevsimini  bu defa temmuza sarktı. İnanın denize her girişimde de soğuktu. Çıktığımda üstüme hırka aradım.

Sinoplular 15Temmuz-15ağustos yaz derlerdi Sinop için, galiba bu sene öyle olacak. Ama ben şahsen bu yazın, Eylül ve Ekim aylarına kayacağını umuyorum. Neyse kısmetse göreceğiz.

Geçen akşam arkadaşım Zuhal’in doğum günüydü, kendisine sürpriz doğum günü hazırlamış arkadaşlar bende davetliydim. Geceleyin mobil sahiline gittik ve orada kutladık doğum gününü. Mehtap öyle güzeldi ki. Deniz sakin, sohbet güzel, çok güzel vakit geçirdik. Şansımıza havada pek öyle soğuk değildi. Hatta bir aile saat 22.30 da küçük 2 çocuğu ile gelip denize girdiler.Sevgili Zuhalciğim doğum günün tekrar kutlu olsun, tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara.

blankblankblankblankblankblankblank

Dünde Dizdaroğlu Köyüne, arkadaşımın çiftliğine gittik. Bizi süper ağırladı. Ne yediğimizi yazmayacağım, bakarsın canı çeken olur.)))

Yine oturmamız çok güzeldi, bir ara bahçeye çıkıp dut yedik. Geçen günkü fırtınada çoğu dökülmüş olsa da, kalanlar bize yetti. Hem beyaz, hem de karadut yedik. Geç saatlere kadar oturduk ve sonra döndük evimize.

blank blank blankblank

Bu sabah erkenden de nüfus cüzdanımı değiştirmek için başvuruda bulundum. Artık kuyruk azalmış, işlemlerim hemen yapıldı. Sanıyorum 10 gün içinde de elime ulaşırmış. Geriye ehliyetim kaldı onu da yarın halledeceğim inşallah. Madem denize gidemiyorum bu işlerle uğraşayım dedim.

İşte yaz böyle geçiyor. Umarım sizin içinde güzel geçiyordur. Hepinize iyi günler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.