Doğum günü kutlamaya devam…

İyi akşamlar sevgili günlük…

Yaz mevsimi geçti,şimdi sonbaharın bazen ılık havasına, bazende o soğuk yağmurlu günlerine teslim olacağız. Ve ardından kııış…

Hepsi hoşgelsin…

Bu sıralar yine trafiğim yoğundu…Tabi yoğun olunca da vakit çok çabuk geçiyor.Yine günlük yazmayalı 9-10 gün olmuş.

Bu arada bugüne dek hava güzeldi. Balığa çıktık geçen gün palamut yakaladık. Ama  öyle çok ölü dalga vardı ki, iyi ki deniz tutmuyor beni. Sağa sola savrulduk denizde olduğumuz sürece. Gazi Kayası’nın açıklarındaydı balık. Gerçekten palamut tutması da ayrı bir keyif. Ama açık söyleyeyim, palamudun çok fazla tadı yoktu. Biraz küçük olduğu için sanırım. İrileştikçe yağlanacak dır. Tezgahlarda irileri de satılıyor fiyatı 15tl den.

blankblankblank


2017-10-06 17.16.41 paylaşan: ncabaci

Cep telefonumdan yaptığım kayıtları maalesef düzeltemiyorum, böyle yan çıkıyor.

Bugün günümüz vardı.Bu arada arkadaşımız Füsun’un da doğum günüydü, ona da sürpriz yaptık.Çok şaşırdı ve sevindi.Sohbetimiz öyle güzeldi ki, vaktin nasıl geçtiğini anlamadık.İyi ki doğmuşsun Füsüncuğum, nice sağlıklı mutlu yıllara, tüm sevdiklerinle beraber canım.

blank blankblankblankblankblankblankblankblank

Vip Resturandaydık yine, bu defa öğle yemeğindeydik. Izgaraları çok güzeldi.İlk kez bir karışık ızgarayı bitiremedim. Serviste güzeldi. Yakında canlı müzikte başlayacakmış,işleten öyle dedi.

Fazla kilolardan kurtulmak için yürüyüşe ve yüzmeye başladım. Malum bu yaz fazla denize gidemediğim için,şimdi havuza gitmeye  başladım.İnşallah istikrarlı devam ederim.

Haydi kısaca bu kadar yazayım ve dizi izlemeye devam edeyim..

Hepinize iyi geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.