Çini Sergisi & düğün & deniz& T.S.M. Konseri…

İyi akşamlar..

Sizlere günlüğümü yine toptan yazacağım.Ayrı ayrı yazmak kısmet olmuyor birtürlü..

İlkten başlayayım.

Hal binasında Çini Sergisine gitmiştim, fotoğraflarıda çektiğim halde sizlerle paylaşamamıştım. Sergi çok güzeldi.Kursiyerler çok güzel ürünler yapıp paylaşmışlardı. Öğretmenleri de bu konuda çok bilgili ve özverili çalışmış gerçekten. Keşke Sinop Halk Eğitimi Merkezinde çalışsa da, mekanları geniş olsa da, ben de gitsem. Ellerine, emeklerine sağlık arkadaşların.

blankblankblankblankblank

blank
cof

Şu anda benim elimde de Frida Kahlo’nun resmi var. Onu yapmaya çalışıyorum ama sıcakta ilerlemiyor.

blank

Gerçekten ne bu hava yaa.. Çok sıcak, haziran ayı için.Bu yaz sıcak geçeçek sanırım. Şimdiden deniz suyu sıcaklığı çok güzel, güneşte yakıcı. Vallahi ben temmuz ayındaymış gibi yandım şimdiden. Hem de güneşte kalmadan, sadece yüzerken yaktı beni güneş.

blankblankblank

Bu arada akrabamız Sebi ve Çağkan’ındüğünü oldu Yuvam’da. Çok güzel bir düğün oldu, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum genç çiftlere. O gece de, diğer çocukluk arkadaş ve akrabalarımı görmekte beni fazlasıyla mutlu etti.

blank blank blank blank

Önce ki eski Karakum Plajına gittim. Biliyorsunuz birkaç senedir atıl durumda duruyordu. Şimdi yapmaya başlamışlar. Benim gittiğimde sadece şezlong vardı. Kabinlerin kapısını yapıyorlardı, şemsiyede gelecekmiş, duşta yaparlar herhalde.

Oranın denizi gerçekten çok güzel umarım güzel bir şekide yaparlarda bizlerde faydalanırız.

blankblank

Gelelim dün akşama…Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. Konseri  vardı dün akşam. Ben 2. Kez sahnede değil, izleyiciler arasındaydım dün akşam. Pek de rahat oluyormuş. İzlemek güzeldi. Ve tüm arkadaşlarımda görevlerini çok güzel yerine getirdiler. Fulyacığım da çok güzel ve rahat sundu.

blank blank blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

 

Başta şefimizi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.Çoğunun fotoğraflarını çektim. Ve salonda canlı yayın yaptım,ama internet bağlantısı sağlıklı olmadığı için devamlı kesildi.

Saz heyetimizde çok güzel yorumladı ,Selvi boylum,Al yazmalımın müziğini ve diğerlerini. Malum bu bir ekip işi ekip güzel olunca ortaya böyle güzel konserler çıkıyor.Ethem Oğuz arkadaşım vardı eskilerden, bir masal gibi şarkısını söyledi.Enerjisiyle gençleri geride bırakan Selahattin Gökdağ başkanımızda ,Ne çıkar bahtımızda ayrılık varsa dedi.Bu sene aramıza yeni katılan arkadaşlarda çok güzel yorumladılar şarkılarını.

Konser sonrası da, arkadaşlarıma gidip oturdum, hasret giderdik. Güzel bir gece oldu benim için.

blank

blank

blank

Yarın Pazar çok heyecanlı bir gün hepimiz için. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Ülkeme barış, huzur, ekonomik rahatlık,işsizliğe çare gelsin. Patates, soğanda eski fiyatına dönsün.TAMAM mı?:))

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.