Anlatmak İçin Yaşa..Lisa Gardner…

Epeydir kitap paylaşmamıştım sizinle. Aslında birini bitiriyor ve paylaşıyordum, ama elime Kuranı Kerim’in mealini alıp bitiremeyince baktım hiç roman okuyamıyorum Kuranı Kerim’e ara verdim ve roman okumaya başladım. Hem de kısa sürede 2 kitap bitirdim. İlki bu kitap, konusu seri cinayetler olunca ,heyecanlı oluyor ve  kısa sürede bitiriyorum.

‘’Anlatmak İçin Yaşa’’ romanı tam 527 sayfa.Kitabın arkasında yazılanlar şöyle:

Boston bölgesinde peşi sıra gerçekleştirilen iki ailenin esrarengiz katliamı, tecrübeli dedektif Warren’ı harekete geçirir. Aklında tek bir soru vardır: Aynı trajediyi paylaşan birbirinden bağımsız iki aile arasında ortak bir nokta olup olmadığı…

Danielle, yaklaşık yirmi beş yıl önce hayatını altüst eden aile faciasının izlerini hâlâ taşımaktadır. Üzerindeki psikolojik yükü hafifletmek adına kendini pediatrik psikiyatri servisindeki çocukların tedavisine adamıştır.

Victoria, normalliğin ne olduğunu hatırlamakta güçlük çeken özverili bir annedir. Sorunları olan oğluna her koşulda göz kulak olmakta kararlıdır; en büyük tehdit evin içinden geliyor olsa bile…

Kitapları tüm dünyada 20 milyondan fazla satan ödüllü yazar Lisa Gardner’ın akıllara durgunluk veren, gerilim yüklü bu romanında, üç kadının yaşadığı sıra dışı olaylar beklenmedik bir biçimde birbirine bağlanır ve geçmişten gelen günahlar sarsıcı bir şekilde su yüzüne çıkar.

Ben beğendim bu romanı, aslında bu kadının okuduğum tüm kitaplarını beğendim.

Danielle daha önceden aynı şeyi yaşamış bir hemşire ve bu olayın başka bir ailede daha yaşanmasıyla, olayı çözümlemeye çalışan polis ekibi….Ayrıca olaylar, sadece katil polis döngüsünde dönmeyip, birazda metafizik olaylara giren bir kitap olmuş.

Cinayet romanlarını severseniz okuyun derim.

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.