Alpay….

Gençlik yıllarımda keyifle izlerdim televizyonda kendisini..

Fabrika Kızı ve Eylül de Gel Şarkıları her daim dilimizdeydi. Sinop’a geldiğini duyduğumda kendisini yakından görmek ve dinlemek istedik. Tesadüfen kızımda o gün İstanbul’dan ziyarete gelmişti üçümüz gittik konsere ..

Gençliğinde yakinen görmediğim Alpay’ı, 84 yaşında görmek varmış.

Yıllar dış görünüşünde tabiî ki birçok şeyi almış, ama sesinden hiçbirşey kaybetmemiş. Yine süperdi. Bizi gençlik yıllarımıza götürdü. Sayesinde çok güzel bir gece geçirdik. Ve inanın o performansına şaştım. Önünde hiçbir repertuvar yoktu. Hepsini beynine kaydetmiş.

Fecri Ebcioğlundan bahsetti, anılarını anlattı. 5 eylülde mahkemesi varmış onu  anlattı. Vokalistleri de çok çok iyiydi. Flamingo dansı yapan bir danscısı vardı.

blank

3 saate yakın sürdü konseri. Salon maalesef çok dolu olmadığı için Sinop’lulara kızdığını, bir daha gelmeyeceğini söyledi.

Gerçekten İstanbul’da Harbiye’de sahneye çıktığında biletleri 200tl satılırken, birçok kişi bilet bulamıyorken, Sinop’ta 70-60-50tl ye satılamayan biletler, üzdü Alpay’ı.

Sinop’un da ekonomisi belli, Kültür Merkezi açıldığından beri her hafta bir veya 2 etkinlik yapılıyor , sanırım bukadar çok olması bilet satışını engelliyor.İnsanlar artık tercih yapmak durumunda kalıyor.

Program sonuna doğru Alpay sahneden indi ve Salonun tepesine doğru bayan izleyicilerine sarıla sarıla, onlarla fotoğraf çektire çektire şarkılarına devam etti.

blank

blank

blank

Gerçekten bu yaşta bu performans harikaydı. İçkisini de ihmal etmedi sahnede. Konser boyunca 4 bardak viski içti, bizlere şerefe yaparak…Latin şarkıları da harikaydı.

Güzel bir konserdi, iyi ki gitmişiz.

Allah, sağlıklı uzun ömürler versin Alpay’a.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.