Nerdesin Aşkım….??????

Şu anda gülüyorum. Bu başlıkta ne diye düşünüyorsunuzdur. Şu anda Hadise ‘’Nerdesin Aşkım’’ diyor, bende başlığı ondan aldım…

Aslında benim aşkım da şu anda kursta, gemi maketi yapıyor, sizin ki nerede?

Eee sevgili okuyucularım her karşılaştığında insanlar önce selam verirler birbirlerine , sonra da nasılsın diye sorarlar. Adettendir. Karşı tarafında cevabı hep iyiyim olur. Cevap %90 değişmez. Aslında, beki de içinde ne fırtınalar kopuyordur, ne sıkıntısı vardır bilinmez. Ama yine de cevap aynıdır.

Hele bu 2020 yılı nasıl bir giriş yaptı dünyamıza, Türkiye’ye….Aman Allah’ım Allah beterinden saklasın diyoruz, olanları ve duyduklarımızı hayretle izliyoruz. Birde çevremizde olanlar, yaşadıklarımız dudak uçuklatıyor.

Mesela benim ailemde herkes hasta, bir bir operasyon geçirecekler. 2 si geçirdi, biri baypas oldu, biri diz ameliyatı şükürler olsun iyiler, bugün hastaneden çıkacaklar.  Darısı diğerlerinin ve tüm hastaların başına. Önce Allah’tan tüm hastalar için şifalar diliyorum. Ve sonra da şu dünyadaki felaketlerin bir an önce bitmesini diliyorum. Herzaman olduğu gibi bu son olsun inşallah değip, günlüğüme geçiyorum.

Kış gelmiyor bu sene hep bahar yaşayacağız galiba derken,şimdi de kar bastırdı. Gerçi Sinop merkezde çatı üzerlerinde bazı bahçe kenarlarında var, ama soğuğu yerinde. Ee Şubat ayındayız olacak tabii.

Ben kurslara devam ediyorum, daha önce bahsettiğim gibi resim kursunun yanında seramikte devam ediyor. Konservatuvar zaten yıllardan beri devam, oradan emekli olsam yeridir. Bu arada 18 Nisanda konserimiz var, şimdiden duyurayım da kimselere söz vermeyiniz.

blank

Ben kurslar dışında ne mi yapıyorum, rutin geçiyor günlerim, arada arkadaşlarımla buluşup oturuyoruz.

Bu arada Seval arkadaşımın doğum gününü kutladık,kızlarla epeydir görüşmemiştik, çok iyi oldu. Nice sağlıklı güzel yıllara canım.

 

blank

Yengeminde doğum günü vardı,onuda ailecek kutladık. Nice sağlıklı yıllara yengeciğim.

blank

Geçen ay emekli olan bir arkadaşımız için verilen yemeğe katıldık, Deniz kulübünde oldu.Nezahat arkadaşıma hayırlı emeklilikler diliyorum, gönlünce sağlık içinde geçirir emekliliğini inşallah.

blank

blank

blank

blank

Okul tatil olunca hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulundum. Çok sevindiler beni görünce, bende onları gördüğüme çok sevindim tabii.

blank

blank

Yine arkadaşlarımla bir günümüzde Karainci’ye pide yemeğe gittik,İstanbul’dan gelen arkadaşımız Nurgül’de günümüze renk kattı. Çok özlemişiz onu, oturmamız  güzel geçti.

blank

 

1 Şubatta çok güzel bir yere, yemeğe gittik.Orayı anlatmam lazım size. Alaçam’da Kıcıroğlu Et Restoranındaydık. İl kez gittik davet üzerine. Çok çok güzel bir mekan. Hem hertürlü et çeşiti var, hem et satıyorlar, pide filanda var sanırım. Ama biz et çeşitlerinden yedik. Hele bir yoğurdu var manda yoğurduydu, normalde bana tadı değişik gelir fazla sevmezdim ama bu çok lezizdi. Ve üstelik çatal bıçakla keserek yedik yoğurdu. Ortaya çiğer şiş, köfte,tandır, salata ve ufak mezelerden geldi. Hepsi birbirinden güzeldi çok çok beğendim.Ve fiyatta Sinop’tan çok çok ucuz.Yazın arka bahçesi de varmış , oturması güzelmiş. Arabayla 45 dakikada gittik. Yani misafirinizi rahatlıkla götürebilirsiniz. İçki yok ,satmıyorlar.

Dönüşte de değişik et çeşitleri, sucuk ve yoğurt aldık. Şimdi o yoğurttan maya yapıp ,yoğurt tuttum çok güzel oldu. O kadar sert olmasa da çok güzel . Gidip Kıcıroğlu Et Restoranında yemek yemenizi ve Sinop’tan daha ucuz satılan etlerinden de alıp denemenizi isterim.

blank

blank

blank

Geçen hafta da kaplıcaya gittik. Önce Ancere Otel’e Havzaya gidecektik, sonra Ladik’de yeni bir yer açılmış orayı deneyelim dedik. Buradan otobüsle Samsun’a, oradan da Ladik’e gitmek için dolmuşa bindik,taksi tutup otele gidecektik, minibüs şoförü bana fark verin sizi otele bırakayım dedi, bizde kabul ettik, zaten 6 kişiydik , 2 taksi tutmamız gerekecekti, kapısında bıraktı bizi çok da iyi oldu.Otelin adı Hilas Otel. 2 sene olmuş açılalı.Temiz , güzel oteldi. Diğerinden farkı çok sıcak olan Kür Havuzu yoktu. Yüzme havuzu, hamamı  güzel ve temizdi. En çokta masajcısını sevdim. Bali’li’’ Yeni’’ isimli bayan işini çok iyi yapıyor, tekrar tebrik ederim. Elmas’ta kese ve köpükte çok mükemmel. Gittiğinizde aklınızda olsun kesinlikle deneyin. Bize birde yüz maskesi, balıklarla ayak masajı hediye ettiler. İlk kez balıklarla dolu küvete soktum ayaklarımı, çok farklı bir duyguydu.

Burada sadece beğenmediğimiz akşam yemeği oldu. Beklediğimizden farklıydı. Patlıcanlı eti güzeldi, diğerlerini beğenmedik. Kahvaltısı fena değildi, ben zaten pasta, börek,poğaçayı sevmem diğer normal kahvaltılıklardan çeşit çeşit vardı.

blank

blank

İşte böyle sevgili okuyucularım. Ben de haberler şimdilik bu kadar. Hepinize sağlıklı, mutlu günler diliyorum.Kendinize iyi bakın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.