M.Kemal…Yılmaz Özdil.

Biliyorum,şimdi içinizden aaa daha yeni mi okudun diye hayret nidasında bulunanlar olmuştur.Evet alalı 1 yıl olsa da ancak okuyabildim. Bundan önce okuduğum Ahmet Altan’ın,Kılıç Yarası’nda biraz tarih vardı, hemen onun ardından’’ M. Kemal’’e geçtim.

Başlarda, Yılmaz Özdil’in yazdığı makaleler gibi geldi,  sonradan, Atatürk’ün birçok farklı yönlerini  bu kitap da okuma fırsatım  olduğu için çok sevindim.. Hemen de bitti aslında, ama yazamadım. Hatta şu anda okuduğum başka bir roman da bitmek üzere onu da paylaşırım sizinle.

Atatürk hakkında çok kitap okudum, çok güzel anılar kaldı aklımda. Ama bu kitap gerçekten çok akıcı ve Atatürk hakkında bilmediğimiz birçok şeyi de öğrenme fırsatı sunuyor bize.  Olaylar karşısında ki duygularını, sanata olan düşkünlüğünü, arkadaşlarıyla olan sohbetlerini sanki oradaymışım gibi gözümde canlandırarak okudum. Sizi o kadar çok içine alıyor ki kitap, çoğu yere Atatürk’le beraber gitmiş gibi oluyorsunuz.

Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN eminim hiç bilmediğiniz yönlerini, becerilerini, yaptıklarını öğreneceğiniz, muhteşem bir kitap olmuş. Teşekkürler Yılmaz Özdil…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.