Bize SUZY geldi..

Yine bir hafta sonu daha kısıtlamalar dahilinde evdeyiz. Zaten hafta arası da bir yere gittiğimiz yok, sadece 1 saat kadar yürüyüş yapıyor,ihtiyaçlarımızı alıp eve geliyoruz.

Ama dışarıda o bir saat yürüyüş bile çok iyi geliyor insana. Şükürler olsun ki yürüyebiliyoruz. Bu arada hep duyuyorum  çok şişmanladık diyenleri. Haklısınız eğer yürüyüşüm olmasa bende kilo alırdım herhalde. Şu sıralar hiçbir diyet yapmıyorum çünkü. Sadece sabahları tatlı bir şey yemiyorum. Birde bu sıralar canım aşırı karbonhidrat istiyor, neden ki?

Her yürüyüşümde Facebook’tan canlı yayın yapıyor, arkadaşlarıma Sinop’u canlı canlı gösteriyorum. Çokta olumlu tepkiler almaya devam ediyorum.

Biliyorsunuz bir yağlıboya tablo bitirmiştim, şimdi de evde hiç açılmamış 20 kilo seramik çamurum vardı, onunla kızıma istediği objeleri yapmaya başladım. Biraz tozlu bir iş ama, koronalı günlerde insanı meşgul ediyor.

blankblank

Tozlu değince, bu ay kendime robot süpürge aldım.O kadar  memnunum ki anlatamam. Gün aşırı süpürtüyorum evi, nasıl toz çıkıyor anlamadım. Aslında silmeyi de kendi yapıyor ama etrafta halıda olduğu için,daha sildirmedim. Bir gün halıları kaldırıp, silmeyi de Suzy ye yaptıracağım. İsmi Suzy bu arada. Bütün eşyalarımda şansıma hep yerden  yüksek rahatlıkla her yere girip çıkıyor. Bu arada telefonumdan takip ediyorum, geçen gün bir yere takılmış, hemen durdurdum telefonumdan, kurtardım Suzy’yi.

Evimizdeki elektronikler çoğalıyor, ama nedense bizim işler bir türlü bitmiyor.Her gün yemek yapmak çok zor gelmeye başladı artık. Aslında severim yemek yapmayı , ama her gün olunca  zorlanmaya başladım. Bir alışkanlık haline getiremedim fazla pişirip, 2 gün yemeyi.Yemek yapan robotta çıkar mı yakın da dersiniz.:)))

Birde elektronik saat aldım kendime. Bir Fitbit’im vardı oğlum getirmişti Amerika’dan.Bu yaz günde 3-5 defa denize onunla girince ve duş yaparken çıkarınca sanırım ondan 1 yıl sonra bozuldu. Eğer denizden çıktığımda normal suyla yıkayıp, tuzlu suyunu akıtsaydım şimdi kullanıyor olurdum. Ama çok güzel kullandım. Her dakika kolumdaydı. Tabi bozulunca yine ihtiyaç hissettim ve sipariş ettim internetten başka bir model, bu aldığım markada çok güzel. Üstelik her yürüyüşe çıktığımda programlıyorum ve buna rağmen şarjı 8 gün gidiyor. Tüm mesajları, hava durumunu, stresimi, nabzımı,harcadığım kaloriyi, yaktığım yağı,gelen telefonları,hatırlatmaları, alarmı,müziği, saatimin ekranını kullanarak telefonumdan fotoğraf çekmeyi ve inanın daha birçok şeyi gösteriyor.Ya artık bu elektronikler bizim her şeyimizi öğreniyor ve paylaşıyor,galiba ileride bizde robotlaşacağız. Geçenlerde bir Amerikan vatandaşı Türk’ün Davos’ta bir gazeteciyle ilgili röportajını izledim, şaşırdım kaldım. Sizinde izlemeniz için şimdi yayınlıyorum.

3 gün önce Amerika’da yaşayan sağlık çalışanı oğlum, ilk covid19 aşısını oldu ve kendi youtube kanalında yayınladı, aşı olmanın kolaylığını izleyip görün diye bu videoyu da sizlerle paylaşmak istedim.

Yürüyüş yaparken dikkatimi çekti Sinop Belediyesi, parka ve Karakum yolu kenarlarına köpek ve kedi kulübeleri koymuş çok iyi yapmış,bir hayvan seven olarak teşekkür ediyorum.

blank

Size iyi geceler diliyorum. Kendinize iyi bakın olur mu?

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.