YUNUS KAYBETTİ..

Acılar peş peşe geldi bu hafta.Daha şehitlerimizin acısı yüreklerimizi yakarken şimdi de, deprem felaketine üzüldük, ağladık.(((((

Yine kara toprak birçok kişiyi yuttu.(((((Hepimizin tekrar başı sağolsun,hayatta kalanlara sabırlar diliyorum, yaralılara acil şifalar,Allah yardımcıları olsun.

Yunus direnmesine rağmen yaşamını kaybetti, Azra Bebek ve Serhat’ta inşallah hayata tutunurlar.

Cumaya kadarda hava soğuk geceçekmiş,hatta kar da yağabilirmiş, offf offf çok üzücü yav.(((((((

Önümüz hem kış ve hem de bayram,ilk giden yardım kuruluşuda  Kızılay’dı biliyorsunuz, Kızılay’a 2868‘e boş SMS atarak 5 TL yardım yapabilirsiniz. Bugün Van’da yaşanan, yarın bizim yaşadığımız yerlerde de olabilir,hepimiz duyarlı olalım,elimizden gelen yardımı yapalım.Zaten biz milletce yardım sever insanızdır.Siz eminim yollamışsınızdır,ben de şimdi yolladım. Onlardan da, Türk Kızılayına yaptığınız bağış için teşekkür ederiz diye geri mesaj geliyor ve size daha fazla detay alabilmeniz için web adresi ve telefon numarası veriyorlar.

Durun sizlere o numaralarıda vereyim belki faydası olur.

Telefon numarası:03124302300 ve www.kizilay.org.tr den ulaşabilirsiniz Kızılaya.

 

Cuma sabahı gittim telekoma, telefon ve internetimi kışlık evime nakil ettirmeye,o günden, Pazartesi sabahına kadar bekledim,baktım gelen yok tekrar gittim,ne ise müracatımı buldular, 11.30da  da bağlamaya geldiler. Telefonum bağlandı,internetimde sorun çıktı. Mesaj geldi bağlantınız bitti güle güle kullanın diye ama malesef bağlanamadım. Telefon açtım ,inşallah yarın sabah ilk bana gelecekler. Şu anda internetim bağlı değil,ama ben şimdiden yazayım açılıncada günlüğümü eklerim diye düşündüm..Yani bu kadar uzun sürer mi?Bir de enteresan gelen şey,önceden şu saatler arası gelebilirler diyorlardı,şimdi o kalkmış. Dedim ben evde olmam işlerim var,muhakkak telefon açsınlarda gelsinler dedim.

Merak ettiğim şu,evde illaki bağlanana kadar birisi mi bulunmak zorunda. Benim kimsem yok,işimde var dışarıda veya çalışıyorda olabilirim. Ozaman nasıl bağlanacak?Eğer bir zaman dilimi verseler önceden, o saatlerde bir şekil işlerini ayarlayıp, beklersin.Veya iş yerinden izin alırsın. Ama böyle bütün gün bekle olmuyor gerçekten.Ve olmamalıda..Her şeyin bir kolayı varken insanları neden zora koşarlar anlamadım ki?Umarım yarın hallederlerde bende siz okuyucularıma kavuşurum…

Yaşamın kıymetini bilin…İsteklerinizi ,sevginizi yarına ertelemeyin. Hayat bugündür. Yarının neler getireceğini bilemeyiz. O zaman bugün, hayatınızın son günü gibi yaşayın.. Şimdilik iyi geceler…

Not:En nihayet bu sabah erkenden internete bağlantımı yaptılar..Sizlere kavuştuuuuuuuuuuuum…..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgün abla…
    Yunus deyince, içim bir tuhaf oldu. Resimde öyle bir bakışı vardı ki insanın içine işleyen..çok üzüldüm, ona üzülürken tatlıcıların orda oluk temizlemek için çıkan inşşat işçisinin cenazesi geldi morga.. ağlayan- bağıran.. bana en çok küçük oğlunun (8-9 yaşlarında) durumu dokundu o da morgun ordaydı ve konuşmaya çalışıyor konuşamıyordu.. yüreğime indi.. babasının yanındaymış olay olduğunda.. psikolojik destek lazım diye düşündüm ama sonra götürdüler aklım onda kaldı..

  2. blank

    Ben de olayı sonradan öğrendim,çok üzüldüm.Kim olduklarını bilmiyorum. (((
    Yunus’tan sonra Serhat’ta gitti.(((((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.