Good night..

İyi geceler demek daha doğru olur saat 24.00 oldu çünkü…Geç oldu ama günlüğümü yazayım da öyle yatayım dedim.

Dün diş tedavime başlandı. Kökleri o kadar uzun ki en dibe kadar gidemiyor ağzıma röntgen için koyduğu metal ve şimdi geçici bir ilaç koydu, Cuma günü tekrar gideceğim, artık ne yaparsa.

Bugün resim kursu arkadaşlarımlaydım. Bir arkadaşımız İstanbul’a gidecek, beraber olalım istedik.

DSC04658DSC04659DSC04665DSC04668

Ve yemeğe gittik Sky Resturana. Oraya giderseniz muhakkak balık çorbasını deneyin. Çok leziz. Deniz levreğinden yapıyorlarmış,  harika bir tadı var.

Sohbetimiz güzeldi yemek sonrası da, tatlı yemeğe Şen Pastanesine gittik. Güzel geçti günümüz.

Son diktiğim elbiseye astar gerekti, yine benim yeni keşfettiğim terziye gittim, hem astarı aldım, hem de bana bir güzel biçip verdiler. Vallahi ben böyle bir esnaf görmedim. Eğer beğendiğim kumaş olursa artık oradan kumaşını da, kalıbını da alıp dikeceğim. Ne güzel değil mi?

Bu akşam fazla yazacağım bir şey yok, sizlere iyi geceler dileyip ben de yatayım en iyisi.

Hoşcakalın…Tekrar iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.