Hergün de olmazki….

Günlük dediğin hergün yazılır değil mi?..Ama hergün olmuyor vallahi.Hergün ne yazar insan?Bunun için devamlı gezmeli,araştırmalı, yeni şeyler üremeli ve yazmaya istekli olmalı. İstek bende var aslında,konuşmayı sevdiğim için yazmayıda seviyorum.Ama haber bulamıyorum hergün yazacak.Dün akşam uyumadan, en son saate baktığımda ,3.10 du, evet 3.10 du.Öksürük ,öksürük uyuyamadım bir türlü sabahta 7.30 da kalkıp kitabımı okumaya devam ettim.

Çok güzel kitapmış,çok sürükleyici yarısını bitirdim bile .Günlüğümü bitireyim okumaya devam edeceğim.

Bu arada geçen seneki gibi malesef ramazan etkinliklerine katılamıyorum ,bir arkadaşım pek sevmiyor ,yalnız kalmasın diye de biz de gitmiyoruz((Daha doğrusu en çok seven ben))))Yalnız 2 gecedir ,şöyle bir uğruyoruz ama çok ses açık,inanın kulağımı tıkayıp izleyecektim neredeyse.Halbu ki Neşe, çok güzel söylüyor ama sesin çok açık oluşu,yakından dinlememizi engelledi.Yinede resmini çekmeden duramadım.Aslında Neşe Turan’ı dinlemek isterdim.

Dün akşamda Hayal Tiyatrosu’nun gösterileri vardı.Çok güzeldi,harika oyuncular bu çoçuklar.)))blank

Bu akşam ne var bilmiyorum.Birde  programı önceden yayınlamıyorlar.Dün akşam  çekiliş vardı,sanırım Bellona sponsor olmuş.Çekilişten sonra kazananlar hediyelerini alıp gittiler.

Hava çok sıcak ve rüzgarlı.Gündoğrusu esiyor yine.Yarına inşallah rüzgar kalır.Akşam üzerleri sonbahar, kendini hissettiriyor,üstümüze birşeyler alıp çıkıyoruz dışarı.

Bayramda ne yapıyorsunuz,gidiyormusunuz bir yerlere?.Ben Sinop’tayım.Hava güzel olursa bayramlaşmalardan sonra, denize gideriz herhalde.

Yarın akşam Kadir Gecesi,şimdiden kutlu olsun.İnşallah bizde camiye gideceğiz,terafiye.4 senedir her kadir gecesi gidiyoruz. Hele 2 sene önce camilerde yer bulamamış,4 . camide sıkışarak içeri girmiştik.Bu sene arkadaşım diyorki,hangisinde klima varsa ona gidelim))

İşte böyle günlük..Pek sakin bir gün dü bugün,artık akşamda oluyor. Üstümde bir sakinlik.Aslında azıcık yatıp şekerleme yapsamda akşama enerji toplasam değil mi?Kolaymı gece 3.15e kadar uyuyamamak..Haydi hoşcakalın,kendinize iyi bakın.Güzel hafta sonları )))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.