Günaydııııııııııııııııııın….

Sevgiler selamlar ,tüm yakında ki ve uzaktaki dostlarıma,beni takip edenlere…
Nasılsınız bu sabah ?Herşey yolunda mı,güne başladınız mı,yoksa hala pijamalı miskin miskin evinizde oturuyormusunuz?))))
Heeeeyyyy kendinize gelin bakim,şöyle bir silkinin,çıkarın pijamaları,gazetenizide kenara koyun,şu havaya bakın mis mis)))))
Ohhh derin derin çekin nefesi içinize, Allah’a da teşekkür edin,bu güzel gün ve verdiği güzellikler için.
Bugün Pazar.Aile fertlerinin çoğunlukla bir arada olduğu, eşlerin her işe karıştığı,çocukların birbiriyle kavga ettiği bir gün)))))Eskiden pazarları bizde böyle olurdu da şimdi onu hatırlayıp gülmek geldi)))))Neden dir bilmem biz çoğu zaman Pazar sendromu yaşardık,çocuklar küçükken,şimdi farklı ama))))
Yok yok yine eskilerden bahsetmeyeceğim,bu bir güzel tatil sabahı yazılan, yazı olacak.)))
Dün akşam yine Sinop’un Pierre Loti’sindeydik.Eşim gidelim mi diye teklif ettiğinde hiç düşünmeden peki dedim.Çünkü burası Sinop,her an hava değişebilir,rüzgar çıkabilirdi.Hazır hava durmuşken değerlendirmeliydik.blankblank
Arkadaşlarımla birlikte gittik.Bu arada bizim tatlı Yiğit’timizi de göreceğimiz için mutluyduk.Aynı mutluluğu Yiğit’te bizi görünce yaşadı.Bunu hissettik,hissettirdi de.)))))
Hemen bizi masaya oturttu.Ne içersiniz,ne yersiniz diye sordu.WEB sitemde onun için yazdığı yazıyı okumuş,çok sevinmiş,teşekkür etti.
Yiğit’i bu sefer daha da yakından tanıdık.Daha 6. Sınıf.Ama boyu 1.71.O yaşına, kocaman delikanlı gibi duruyor neredeyse.Basketbol oynuyormuş,demek boyunun uzunluğu oradan geliyor.Gözlerini n içi gülüyor,konuşurken)))Aman maşallah değin sizde lütfen))))Biz hem Sinop’u tepeden izlemek,hemde gözlerinin içi gülen,küçük yaşına göre çok güzel hizmet veren Yiğit’ti de görmek için gider olduk Şahin Tepesine))))Ramazan bitsin ilk fırsattada yemeğe gideceğiz.
Dün akşam Sinop’u izlerken ,arka denizin üstü,ağustos ayında bahçede uçuşan ışık böcekleri gibi , bir yanıp ,bir sönen, balıkçı tekneleri ile doluydu.Bütün gece ışıklar yanıp söndü.Öyle güzel görüntü vardı ki.
Bugün Pazar..Ne zaman böyle başlasam hemen Nazım’ın o,’ Bügün Pazar’ şiiri geliyor aklıma..
Ne ise konuyu dallandırıp budaklandırmayayım.)))
Bu gece kadir gecesi,Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı ramazan ayının 27.gecesi. Hepinizin bu mübarek günü kutlu olsun.Bu konuda da yazacaklarım çok ama daha sonraya bırakıyorum.
Eşim denize gitmek için beni bekliyor, kızdırmayayım şimdi onu da, hemen hazırlanayım)))
Size iyi pazarlaaaaaar…Hoşcakalııııııııııııın)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.