Gir Karıştır,Çek Uygula…..75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağ. Mes.Lis.

3 Mart2011 de, ‘Proje Tabanlı Beceri Yarışması’nda jüri üyesi olmuştum.Sizlerle  çektiğim resimleri ve izlenimlerimi paylaşmıştım. Web sitemi takip edenler anımsayacaktır.

https://nilguncabaci.com/2011/03/proje-tabanli-beceri-yarismasi/

Sinop’ta 3ayrı katagoride birinci seçilenler, Samsun’a gitmiş, içlerinden 75.Yıl Sağlık Lisesi,Samsun’da birinci gelerek,Ankara’da yapılan Türkiye finaline katılmıştı..Ve dün öğrendiğime göre. Sinop  75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında “Gir Karıştır-Çek Uygula” adlı  projesi ile Sağlık Hizmetlerinde Türkiye 1.’si olmuş.

blankblankblank

Dün de bizim Esnaf Santkarlar Odasına uğrayarak desteğimiz için teşekküre gelmişlerdi.))))

Sinop 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik 11-A sınıfı öğrencileri Alime GÜLERYÜZ, Beyza KANDEMİR ve Kübra ÇÖKEREN ile proje danışmanı Okulun Acil Tıp Teknisyenliği öğretmeni Hülya Fadime TÜTÜNCÜ’yü,bir kez daha kutluyorum.

Bu arada ödülleride çok güzel.)))Neler almışlar hemen yazayım.

20bin lira okullarına, bin lira kendilerine para ödülü verilmiş. Bunların yanında yine öğrencilerin her birine, yarım altın, okula notebook,kendilerine 8gb.flash bellek, okulları gümüş takılar almış, valimizde 250lira haşlık vermiş.)))Çok sevindim yaa.. Vallahi herşeye layıklar.

Buluşları da çok enteresan.Bize getirdikleri broşürün  ve tasarladıkları ürünün resmini çekip siteme koydum.Bakıp inceleyin.

Bu arada okul müdürleri,Aydın Aşçı’yı ve Milli Eğitim Müdürü İlyas Gülünay’ı da kutluyorum.

Sinob’umuz için harika başarı.Övünmek gibi olmasın ama Sinop eğitim alanında zaten çok başarılı…Küçük şehir diye asla düşünmeyin, başarılarımız hep büyük oluyor.)))))

İyi ki varsınız gençler,iyi ki varsınız hocalarım…

Daha detaylı bilgi içini aşağıda ki linkide tıklaya bilirsiniz.

 

http://sinop.meb.gov.tr/s_haber/100/haber.htm

 

İyi günler..Sinop’tan sevgiler hepinize….

 

.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

7 Yorum

  1. blank
    hülya tütüncü

    Sayın Nilgün Hanım, projenin danışman öğretmeni olarak bizlerede yer vermeniz beni çok mutlu etti.Bizlere destek veren devlet hastanesi çalışanlarına, bosh bayisine, burcu eczanesine, dost eczanesine (sayın Mustafa Bey ve Gülçin Hanıma), esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Ali TÜTÜNCÜ’ye ve Sinop Birliğe ;adını zikredemediğim diğer tüm gönül dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.

  2. blank

    Sizlerle çok gurur duyduk.Başarılarınızın devamını diliyorum.

  3. blank

    Sağol Nilgüncüm, sayende haberdar oluyoruz. Büyük başarının sahiplerini kutluyorum, ne güzel çalışkanlıkla anılmak. Tebrikler.Emeği geçen herkesi tekrar tebrik ediyorum.

  4. blank

    Sayın Nilgün Hanım,sevgili öğrencilerimizin şahane diye nitelendirdiğimiz projesi ile TÜRKİYE 1.liğini elde ederek Okulumuzun ,SİNOP’umuzun tanıtımında büyük katkıları neticesinde sevincimize sizinde ortak olmanız bizi ayrıca çok mutlu etti.Sizlere,Değerli Başkanım Ali Fevzi TÜTÜNCÜ Beye çalışanlarına ,Sayın Belediye Başkanımız Baki ERGÜL Beye,bizlere desteklerini esirgemeyen Çetin Nakliyat,Yamanlar Mağazasına ,Sinop Birliğin çok kıymetli yönetici Süleyman Beye,Avukat Mine Hanıma,Fazilet Kırtasiye’ye ve bizi destekleyen yanımızda duran sevenlerimize sonsuz teşekkürler.

  5. blank

    Okulunuzun ,değerli öğrenci ve öğretmenlerinizin, bu başarısıyla, hepimizin gururu oldunuz.Tekrar tebrik ediyorum.

  6. blank

    Nilgün Hanım, yukarıdaki haberde belediye başkanımız Sayın Baki ERGÜL’ün öğrencilere birer gram altın hediye ettiği belirtilmemiş, bunu da müsaade ederseniz ekleyeyim dedim. Bu bıcırıklar bir yerde almadık hediye de bırakmamışlar.:) Size önerim bu projeyi daha geniş kitlelere, özellikle ilaç firmalarına duyurursanız söz konusu projenin ses getireceğine inanıyorum. İnşallah okul patent kısmında da harekete geçmiştir. İşte o zaman Sinop altın harflerle gönülleri fethedecektir. Saygılarımla..

  7. blank

    Belediye başkanımızında hediye verdiğine çok sevindim.Hak ettiler ama.)))))) Bu haberi hurrıyet bumerangta da yayınladım.Umarım gerekli yerlere ulaşır.
    Yazarkafe – Gir Karıştır,çek Uygula…..
    http://www.yazarkafe.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.