Afrika Seyahatim.Part 3.

Merhaba..

Click to play this Smilebox slideshow: GUNEY AFRIKA
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a Smilebox photo slideshow

3 günüdür Afrikayı anlatıyorum sizlere.15 gün kaldık orada ama anlatılacak o kadar çok şey var ki.)))
Ama artık bu son bölüm olsun)))Hemen hemen de herşeyi anlattım sayılır))Bu bölümde de Johannesburg’ taki bir İtalyan Kasabasından bahsedeceğim.
Gece saat 22 .00 sularıydı,arkadaşım haydi sizi birde çok orjinal bir yere götüreyim, bir İtalyan Kasabası na dedi..
O gece 3 bayan, arkadaşımın arabasıyla yola çıktık.E pey gittik 1saat gitmiş olabiliriz. Elinde harita yola bakarak gidiyoruz.Orada cadde isimleri kaldırımların kenarlarında yazıyor.Bizim de ,gözlerimiz cadde üzerinde, yön tayin etmeye çalışıyoruz.Ve en nihayet burası dedi.Büyük bir alışveriş merkezi görünümünde sanırım 5-6 katlı bir yerdi.Arabamızı üst katta bir yere park ettik ve aşağıya indik.Girişte koca bir kapı,bir taraf gece,bir taraf gündüz.Gece tarafından başlayalım gezmeye dedik.Gökyüzüne bakıyorsunuz,yıldızlı,gezdiğimiz yerlerde agaçlar var,yol kenarlarına arabalar park etmiş.Çeşme var ve büyük bir bahçede kumarhane.O zaman ilk görmüştüm kumarhane ve acaip kalabalıktı ben yine her zamanki gibi hemen fotograf makinama sarıldım,bir resim çekmiştimki koruma yanıma gelip yasak olduğunu söyledi. Bizde kumar makinalarında oynamak istedik birkaç oyun ama ,kumar kültürümüz sıfırdı)))
Sonra ordan çıktık pizza yiyelim dedik,bahçe kısmına oturduk.deniz mahsulleriyle dolu bir pizza geldi, çok lezzizdi,epeyde yemiştik ki,üstünde saç gördük.Arkadaşım hemen garsonu çağırdı ve gösterdi,bir özür ,bir özür,hemen yenisi geldi.Ama onuda yiyemedik tabii((
Sonra gündüz tarafına geçtik.Dükkanları dolaştık.Bu arada arkadaşım baksana diye ,takım elbiseli 3 beyi gösterdi,Türk galiba dedi.Tamda yanımızdan geçiyorlardı bende yüksek sesle saçmalama burda şimdi Türk ün işi ne dedim)))Sanki sadece biziz)))Ay adamlarda demez mı bizde Türk’üz diye.Çok kısa ayak üstü konuştuk.Sanırım Hz.Muhammedin kutlu doğum haftası için gelmişlerdi.
Ve saat 24.00 sularında evimize dönelim artık dedik.Ama nasıl olduysa yolu şaşırdı arkadaşım ve kaybolduk((((Korktuğuda yalnışlıkla hani ilk gün size bahsettiğim uyuşturucunun satıldığı,fuhuşun olduğu o mahalleye düşmemizdi.Çünkü en tehlikeli bölge orasıydı ve çevresindeydik.O raya yalnışlıkla girersek,çıkamıyacağımızı söylüyordu arkadaşım.((
Ben yine dualara başladım.Baktık yolu bulamıyoruz eşini aradı,yolu sordu velhasıl tarif üzerine evimize vardık.İşte bir günümüz daha böyle heyecan verici geçmişti.Birde maden ocakları varmış ,çok götürmek istedi bizi arkadaşım ama biz birdaki sefere dedik))Kısmet belli mi olur))))
Dönüşümüzde yine Dubai üzerinden oldu.12 saat kaldık Dubai hava alanında.Bu kadar uzun kalınca imkanları çok güzel oluyormuş Emirates hava yollarının.Açık büfeli VIP salaonunda ınternetimizi kullandık,yatak gibi koltuklarında oturduk,devamlı yedik,içtik.sadece kuş sütünü göremedim)))Ve hayatımda içtiğim çorbaların en güzeli ve unutulmazını Dubai havaalanında tattım….AH AHHHHH Afrika  harika bir yerdi….Anlat anlat bitmez..
Ama ben bitiriyorum artık…
Başka sefere başka yerlerde buluşmak üzere))))))Şimdilik hoşcakalııııııııın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.