ESKİ DOSTLAR..

Bu akşam harika bir geceydi. Konservatuvara bir gittik, ooo kimler gelmiş,kimler gelmiş.))))

Önce Akif Bey’i gördüm,yarın akşamki bir konser için Ordu’dan gelmiş.Sonra bir baktım karşıma Yasin çıktı.Eski konservatuvarlı,şimdi yüksek lisans yapıyormuş,Yedi Tepe Üniversitesinde,İki eski arkadaşımı görmenin sevinç ve şokunu atlatamadan baktım karşımda Müjde)))Ay dedim hayırdır herkes bu gece için sözleşti galiba,senelerdir görmediklerim bir gecede karşımda.Sonra Pelin’i gördüm)))E yani bu kadar olur tam 4 eski arkadaş aynı gece konservatuvara gelerek bizlere sürpriz yaptılar.

2. dönemin ilk gecesiydi.Maşallah şefimizde bir şarkılar seçmiş.Üstelik nihavent)))Bayılırım nihavent makamına…)))Veee hangi şarkı vardı biliyormusunuz, çok ama çok sevdiğim..

Bir ben sevdim gönülden,bir de mecnun ben kadar,

Sevmedim hiç kimseyi seni sevdiğim kadar,

Ne sevildi bu kadar,ne özlendi başka yar,

Sevmedim hiç kimseyi,seni sevdiğim kadar..

Güftesini Mehmet Ebrulan yapmış..Ne yazmış ama..off off.çok güzel değil mi?

Şarkılar  gizli aşk,sevil neşelen,ayrıldı gönül,inleyen nağmeler…oooo hepsi çok güzeldi.

Şarkıları söyledikten sonra, bu akşamki konuklarımızıda dinleyelim dedik.Hepsinede birer şarkı söylettik. Çok güzel vakit geçirdik.Tabi bu arada ben bol bol resim ve video çektim.

Bu kadar güzel ve neşeli şarkılardan sonra, hemen eve gelmek canımız istemedi hadi Glass Garden’a gidelim dedik.Birazda oraya takıldık.Arkadaşıma ,bu akşam benim dizim başlıyor haydi gidelim dedim,eve gelincede Gönül Çelen  dizisini izledim..İşte onun içinde yine günlüğümü yazmaya geç kaldım)))) Resimleri yayınlayacağım

sonrada çektiğim videolar gelecek.)))İyi geceler

.blankblankblank

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.