Deniz Baykal Sinop’ta..

Aman Allah’ım ne soğuktu hava anlatamam. Üzerimde kapişonlu bir şeyde yoktu, kulaklarım dondu.((Arkadaşım boynuna flar takmıştı onu çıkardı, bende eldivenlerimi çıkartıp kulaklarımın üstüne koyup başımdan doğru bant yapıp taktım. Ama yinede, gündoğrusu aman vermedi. Bizde yarım kesip döndük.

Tam Uğur Mumcu Meydanı’na gelmiştik ki, baktık Deniz Baykal’ın otobüsü geliyor, haydi dedik spor salonuna gidip birde onu dinleyelim. Bakalım termik ve nükleer santral için ne diyecek  ve geri dönüp izlemeye gittik. Meğer kongeresi varmış,C.H.P’nin. Çok kalabalıktı. İnsanları yara yara geçtik. Yanıma kayıt cihazımı da almıştım seslerini de kayıt ettim. Ama vaktim olupta onları hazırlayıp web sayfama koyabilirmiyim bilmiyorum(((Gerçekten çok işim var yani.Sinop’un tarihini araştırıp,çalışmam lazım))))Hayırdır diyorsunuz biliyorum ama,şimdi söylemem , zamanı gelince)))

blankblankblankblankblankblankblankblank

Sayın Baykal neler mi söyledi….Tahmin ettiğiniz gibi gazete ve  Tv. deki şeylerin aynısını bir kez daha anlattı. Maalesef Sinop’a kurulacak nükleer  ve termik santallere, değinmedi(((

Ben en iyisi size bol bol Sinop resimleri çekip yollayayım. İleride nasıl olsa,Sinop’un üzerine çökmüş kara bulutlardan, SİNOP’u net,çekip yollayamam(((  SİNOP HEP PUSLU ÇIKAR.((((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.