Geldim, geldiiiiiiiiiiiiim))))

Biliyorum sevgili arkadaşlarım, merakla resimleri bekliyorsunuz, ama inanın ancak vaktim oldu.Çoğu zaman konservatuvardan gelince hemen atıyordum Pc ye ama, dün akşam Gönül Çelen dizisine takıldım, sonuna doğruda uyumuşum koltukta.Eşim uyandırdı haydi kalk diye.Bazen yorgunluk canıma tak ediyor, koltuk üzerinde sızıp kalıyorum böyle.Aslında en sevmediğim şey yatağımın dışında uyumaktır.Ama dün akşam sızmışım işte)))

E bu kadar açıklama yeter, sanki okul müdürüne durumumu izah eder gibi oldu))))))))

İyi hafta sonları dileyerek bir merhaba diyeyim size.

Ve dünden bahsedeyim.

blank

Havanın güneşli oluşunu fırsat bilerek Ersin arkadaşımla, Karakum’a yürüdük. Ama ne kadar hamlaşmışız yaa, vallahi ayaklarımız ağrıdı.  Ama havalardan fırsat bulup da yürüyemedik ki,ne kadar soğuk, kışın böyle değildi vallahi((((.Dün yürüyüş dönüşü,Yelken İhtisas Kulübünün önünde ufak bir balıkçı teknesi ağ atmış herkes onu izliyordu.Bende hemen çıkarttım kamaramı çektim ama yayınlamıyacağım, çünkü kayda değer bir balık tutamadılar.Hamsi vardı ara ara ağa takılan.Ama yakından izlemekte bir başka.Hava güzeldi bizde zevkle izledik,birde düşünün fırtınada ,karda ,yağmurda atıp topluyorlar ağlarını…Bizde aa bugün balık pahallı diyoruz,hiç hakkımız yok(((

 

Dün bir akraba ziyaretine de gittim. Daha doğrusu hasta ziyareti diyelim. Ne kötü olmuş Halil Eniştem.(annemin bir akrabası)Yatağa bağlı kalmış artık, Şükriye Teyzemde bakıyor(eşi). Dedim insanoğlu nerelerden nerelere geliyor. Belki de hayat arkadaşı insana bu zamanda daha çok lazım((((

Tamam ,tamam güzel şeylere geçiyorum,ama bunlarda hayatın gerçekleri unutmayalım..Bende en çok yapacaklarımı yetiştirmeye vaktim olmayacak diye üzülüyorum((( Ve inanın sabahın köründe kalkıyorum sayılır.Gece normal bir saatte yatsam ne ise…Saat 1.00-2.00 olmuş, her yerim tutulmuş vaziyette yatıyorum)))Ama bir şeyler yapmanın mutluluğu içinde)))Bazı arkadaşlarım sen delisin niye böyle şeylerle uğraşıyorsun diyor,bazıları da aferin vallahi, canında istiyor bunlarla uğraşmayı diyor))))Ben seviyorum her gün Pc de yeni şeyler öğrenmek,onlardan faydalanmak,birilerine aktarmak çok hoşuma gidiyor napim)))))

Dün gece yine konservatuvarımız vardı. Eski arkadaşlarım yuvaya dönmeye başlamış. Buket Kaya’yı da aramızda görünce çok sevindim. Sesi de, kendide harika, eczacı bir arkadaşımızdır))

Şefimiz yine güzel eserler verdi, bizler bazılarını duygulu, bazılarını duygusuz seslendirdik, yeri gelince de fırçamızı yedik))))

Bu dönem acaba solom olacak mı merak içindeyim))))))))))))Ayy hani derler ya kızım ben söyleyeyim, gelinim sen anla))))))))))))))))

Nisandan itibaren de öyle yoğun bir tempo beni bekliyor ki, offf offf bakalım nasıl kalkacağım altından(((

28 Martta Belediye Konservatuvarı T.H.M. Bölümünün konseri var. Orada da sunucuyum. Onunda hazırlığı var şimdi.

Dün akşam, klarnetçimiz Abdullah arkadaşıma bir Hicaz taksim geçirtdim. Sizlere onu da yayınlayacağım.

Bugün cumartesi, hava yine güneşli. Ama sanki soğuk gibi duruyor.Saat 13.00de yürüyüşe çıkacağız bakalım nasılmış söylerim)))

Hepinize  güzel, sıcacık bir hafta sonu diliyorum.Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

2 Yorum

  1. blank

    Bebişim , ellerine sağlık harika olmuş…bizler ne güzel arkadaşız, bizler birbirimizi seviyoruz…güzel bir aile gibi aynı..seni seviyorum,kocaman da öptüm

  2. blank

    Tulincigim))))Bebisim.Bende hepinizi seviyorum.Sevgiler’Istanbul’dan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.