YIL 2000. ÇANKAYA KÖŞKÜ…..

Bugün 15 Mart, Dünya Tüketiciler Günü. Bugün için 13.sü yapılan geleneksel ödül törenindeydim.

Sanayi ve Ticaret Müdürü Hayati Yaşar, açılış konuşmasını yaptı ve  tüketici hakem heyetlerine başvurup hakkını arayan kişilerden  bazılarına,  ödüller verildi.

Vali, Belediye Başkanı ve bazı daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve çok sayıda basından arkadaşlar vardı.

Sonrada Sanayi ve Ticaret Odasının toplantı salonun üstünde, açık büfe hazırlanmıştı, törenden sonra oraya geçildi.

İllerde Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüklerine bağlı, Tüketici sorunları Hakem Heyetleri, ilçelerde de Kaymakamlık bünyesinde çalışıyor.

blankIMG_0006 (Large)

Bende sanıyorum bundan 5 yıl önceye kadar, 6 sene Tüketici Hakem Heyetinde çalıştım. Gelen başvuruları adaletli ve uzlaştırıcı bir şekilde çözer, her zaman haklının yanında yer alırdık.

Ve 2000 yılında yaptığımız çalışmalar, çözdüğümüz problemler takdir gördü ki, o zamanki Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel tarafından, Çankaya Köşküne davet edilmiş ve Başarılı Kuruluş Tüketici Ödülü almıştık.)))

Bugün yine eskiyi anımsadım. Kısmetimde Çankaya Köşkünü görmekte varmış))))

En çokta tavandaki ışıklar dikkatimi çekmişti. O zamanlar fotoğraf çekme merakımda yoktu, fotoğraf makinamda. Ne çok şey kaçırmışım)))

Halbuki  Sayın Demirel’ le de sohbet imkanım olmuştu ama heyecanlanmış soruda soramamıştım))))Ama çok enteresan bir yüzü vardı)))Çok dikkatli bakmıştı, birde onu unutmuyorum))))

Eyy  gidi günler eyyy. Kaç sene olmuş yaaa, inanmak zor vallahi.(((

Rüya gibi uçan yıllar,

Biraz durun,durun biraz….

Hepinize iyi akşamlar…

Not:

Tüketicinin korunması ve aydınlatılması için kurulmuş ücretsiz ALO 175 den her türlü sorularınızı sorup, aydınlana bilirsiniz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    güzel yazı olmuş

  2. blank

    Teşekkür ederim.Sevgiler Sinop’tan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.