Anneler Gününüz Kutlu Olsun…


anneler gunu
Yükleyen ncabaci. – Yaşam, moda ve 'kendin yap' videolarına göz atın.
Her özel günde hüzünlenirim nedense((((Beklide hüznümün sebebi, kutladığım günde, sevdiklerimin yanımda olmaması geliyor. Aslında belki değil, gerçek bu.

Şimdi yıllar önceye gittiğimde,sabah erkenden çocuklar tarafından daha yatarken uyandırılıp, okulda hazırladıkları kartları vermek için yatağa atlarlardı.Kim önce verecek,kim önce öpecek diye..Sonra büyüdüler her senede veriş şekilleri değişti.Veriş şekilleri değişse de,  önce ben kutlayacağım yarışması hiç değişmedi.Yıllar çocukları uzaklara çekince, bu seferde kutlamalar telefonla oldu.Ne yapıyorsun nasılsın,Anneler Günün Kutlu olsun.Sonra çalışmaya başladılar anne ne istersin, sana ne alalım diye sormaya başladılar)))

İşte böyle (((((((((Ya kusura bakmayın, boşuna demiyorum size hüzünleniyorum diye.

Yıllar önce annelerimiz sağken çocuklar bizimkileri kutlar, sonrada hepimiz birlikte annemin elini öpüp hediyesini vermeye giderdik.Ne günlerdi ama.O günün özelliği de, öğlen yemeğinde en çok sevdiğimiz yemeği annem pişirirdi.Çoğunluklada mantı açardı bize.Ağabeyimler de gelir bir hengame, şamata, geçerdi günümüz.

Ya şimdi, öylemi?Şimdi kutlamaya Çukurbağ Mezarlığına gidiyoruz. Hatta bugün, o kadar yorgunum ki ,gidemedim bile((((((((((((((

Gel de özleme o günleri. Bir şeye üzülsem, kızsam ilk paylaşacağım annem olurdu.Öğlenleri iş çıkışında yemeğimi hazır ederdi.Gençken yatağımı toplamadan işe giderdim,gelince her şey yerli yerinde olurdu((((((

Yaaa tabii şimdi böyle yazarım. Peki ya o zaman, böyle kıymet biliyor muyduk?O anneydi her şeyin üstesinden gelirdi.Her sorunumuzu çözerdi.O ANNEYDİ.

Ben bugün onun için çok hüzünleniyorum, çok özlüyorum.Birde bizde utangaçlık vardı,sarılıp sevdiğimizi söyleyemezdik birbirimize.Ama bilirdik ki ölümüne seviyoruz))))Hele anneler, çocuklarını koşulsuz sever bilirsiniz.İyi olun, kötü olun, ne olursanız olun, eğer siz anneyseniz, koşulsuz seversiniz çocuklarınızı.Tabii arada bazı istisnalar çıkabilir.

İşte zamanında yeterli derecede sarılamamanın özlemini yaşıyorum özellikle bu özel günde.

Sahi, neden biz birbirlerimize sevdiğimizi söyleyemiyoruz.Hep içimizde kalıyor((((((((((Ve sonrada bakıyorsunuz çok geç olmuş(((Onun için diyorlar ya sevdiklerinizi kaybetmeden ,onlara sevdiğinizi söyleyin diye.

Ama benim annem, biliyordu kendisini ne kadar çok sevdiğimi…Söylememiş olsam da, o çok emindi sevgimden((((((

Geç oldu biliyorum((((((((

AMA, ANNE BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM((((((((((((((((((((

Duyuyor musun?????SENİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUUUUUUUUUM((((((((((((((((((((

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Annelerimiz ne kadar değerli ,annelik ne kadar önemli…insanı insan yapan eğerleri onlardan öğrendik bizde elimizden geldiğince evlatlrımıza göstermeye çalışıyoruz.ama grçekten seni seviyorum demek çok önemli.ben bu yüzden şanslıyım sanırım hem annem bana hem ben ona ‘seni seviyorum’demeyi hiç ihmal etmedik.Kimbilir belki bu yüzden SEVGİ benim içn çok önemli.paylaşımınız için teşekkürler nilgün hanım ellerinize sağlık.

  2. blank

    Canımm.İçindeki sevgi hiçbir zaman eksilmesin)).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.