Ben geldiiiiim)))

Ancak gelebildim))).

Madem 19 Mayıs Atatürk’ün Samsun’a çıkışı, bizde 91 yılı Samsun’da  kutlayalım dedik)))

Pazartesi akşamı icra gecemizdi. Konserimiz 16 Haziran da olacağı için şefimiz haftada 2 güne çıkardı. Pazartesi gecesi de Sinop Üniversitesinden bazı arkadaşlar bizleri dinlemeye gelmişti. Bu arkadaşlarda TSM korosundalar dı. Bizleri dinlediler, çok beğenmişler.)))))

İcradan geldim valiz hazırladım, sabahta 6.00da servis bekliyordum. Vallahi toplasan en çok 4 saat uyumuştum.Ve  ilk kez diyebilirim, arabaya biner binmez  hemen uyudum.Yaa ben ne kadar yorulmuşum meğer.

blank

Diyetisyenimiz Yasemin Elmacıoğlu’na gittik ilk. Bu sefer çok yoğundu. Diğer diyetisyen istifa edip Antalya’ya gidince tek kalmış ve bayağı bekleyen vardı. Sağ olsun yine çok ilgilendi. Ama çok yavaş gidiyoruz.1,5 kilo yağdan vermişiz. Ağır ağırda olsa vermişiz ya )))Biraz diyet listemizde değişiklik yaptı. Dondurmada koydurduk diyet listemize bu sefer)))

Sonrada Havza Ancere Otel’e gittik. Bizim gittiğimizde 45 kişilik tur gitmişti. Sakindi otel.Akşam ama ilköğretim öğrencileri vardı yemekte.Etraf cıvıl cıvıldı.Sabahta havuzun keyfine diyecek yoktu.Sanki bu sefer daha bir keyif aldık havuzdan.

Samsuna döndüğümüzde Yeşilyurt’da  geldik, biraz alışveriş yaptık. Otobüse bindiğimizde de Oylum ve nisanlısı vardı. Malum düğün yaklaştıkça onlarında telaşı artıyor)))Ne güzel tatlı telaş bunlar.

Ve ilk kez bu yolculuğumda Yakakent’ten Sinop yarım adasını gördük. Birden başka bir ada sandım,meğer denizde eğer dalga yoksa, Sinop Yakakent’ten de görülürmüş.

Sinop’a geldiğimizde saat 21.05 di. Yollar yapım halinde olduğu için , birçok yerde otobüs çok yavaştı.Şimdi çilesini çeksekte, ileride sefasını süreceğiz diye katlanmak güzel.

Bu günlüğümdü yazdığım. Ama birde Türkiye’nin günlüğü var, çok acı tabii. Zonguldak’taki olay çok üzdü hepimizi.Ölenlere rahmet, ailelerine de baş sağlığı diliyorum.(((((((Bu son olur inşallah..

Hepinize iyi günler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.