ZEY-DE MUTFAK..

İyi geceler…

Ya nasıl geçiyor günler, ben artık anlayamıyorum. Her geçen gün ömrümüzden de alıp götürüyor. Belki de şu sıralar çok yoğun olduğumdan sanırım, günler benim için çok çabuk geçiyor. Bakın ttnet’çiler den ilk grup, geçen hafta Perşembe gelmişti,şimdide yarın 2. grup geliyor.Bana sanki dün yolcu ettik ilk grubu gibi geldi. Ne ise geçsin, yeter ki güzel geçsin.

Bu hafta içinde kendim için yaptığım bu sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gitmek oldu. Zeyde Mutfağa gittik.Ortam harika, sanki kendi evinde veya çok samimi bir arkadaşının evindeymişsin gibi hissediyorsun kendini. Bir ara benim çayımı gitti arkadaşım doldur du.Yani öyle rahatız.Tabii bunda sahibesi Banu’nun arkadaşımız olmasının da büyük etkisi var. Mutfakta arkadaşlarıyla kahvaltı hazırlıyorlardı, bende görüntüledim.
blankblankblank

Biz dedik rejimdeyiz, yaa ayıpta oluyor, her gittiğin yerde de rejimdeyiz denir mi))))Ama anacığım bir kahvaltı menüsü saydılar,tanrım sanki Recep İvediğin ,bir Pazar kahvaltısı))))Ya dedik mümkün değil,sen bize minimum getir.)))5 kişiydik,bakın çeşitleri sayayım size. Siyah ve yeşil zeytin, beyaz peynir,kaşar peyniri,portakal reçeli,çilek reçeli,tereyağı,kızarmış köy peyniri,peynirli sahanda yumurta,domates ,salatalık,her şey organik üstelik.Ayy yeter artık dedikçe masanın üstü doldu)))İsteyene kızarmış ekmek,isteyene normal. Velhasıl çok güzel kahvaltıydı)))Bizim Diyetisyenimizin kulaklarını çınlata çınlata yedik)))Ama Yasemin Hanım’cığım (diyetisyenim olur) bu satırları okuyorsanız lütfen kızmayın, vallahi bu arada zayıflıyoruz da.Bu hafta bayağı kaçamak yapmıştım, üstelik işlerden spora da gidememiştim ama, ttnet’çilerle dağ bayır gezince,  maşallah ,bu hafta,400 gr daha vermişim)))Söz ilk bulduğumuz boşlukta yanınızdayız.

Evet başka ne yazacaktım, haa Başkanım yaaa(Esn.odamızın başkanı) bugün ben nöbetçiydim, ama  unuttum gelmeyi,cezadan kurtulma gibi bir şansım olabilir mi?))))(Cezada ilk toplantıda tatlı götürmek((( )

Offf yaaa saat yine 23.45 olmuş((Daha çok işim var. Ama önce günlüğümü yazayım dedim. Büyük olasılık yarın yine yorgun olurum erkenden yatarım gibi geliyor, ama bellide olmaz. Kısmet olursa yarın Şelalelere götüreceğim, fotoğrafçılar grubunu. Eminim onlarda çok beğenecekler. Ben yine resim çekmeye devam ediyorum. Bu turlar bitince sizler için çektiğim resimleri özel koyacağım web siteme.Hem de tanıtacağım oraları .Şimdilik bu kadar değip bitiriyorum.Birazda diğer işlerime bakayım. İyi geceleeeeeeer))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    Nilgüncüm sayende Sinoptaki gelişmelerden haberdar oluyoruz nerde bu ZEyde mutfak, ismi türlkçe olduğu için gelince hem gideceğim, hem de etrafa mail atarak duyuracağım…
    seninla bana reklam ücreti vermeleri lazım değil mi:)))))))))))))))

  2. blank

    BU cafe,Deniz sinemasının hemen köşesindeki eski kara inci’nin yerinde.Kızlarının ismi Zeynep,Oğlunun ismide Deniz.İsmi oradan geliyor))))))))
    Reklam ücretine gelince artık bunu ciddi ciddi düşünmeye başlıyacağım)))))))))))))))))

  3. blank

    21 mayısta oradayız günümüzü orada yapmayı kararlaştırdık komşu larımızla

  4. blank

    Çok memnun kalacaksınız))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.