2Haziran 2010….

Farkındasınız değilmi? Günler nasıl uçup gidiyor.Haziranın 2 si oldu da 3 ne geliyoruz bile.Kesin benim günlüğüm bitene kadar 3de olur))))Yaa kendi laptop’umda yazıyordum ama noktalama işaretleri beni çok rahatsız etti.Şimdi başka bilgisayarda yazıp benimkinde yayınlayacağım.İşim dahada zorlaşacak yani..Ne ise olsun sizin için değer .))))
Bugün yine koşturmayla geçen günlerden birindeydim.Öğleden sonrada toplantım vardı.Erken bitti ne ise.
Akşamda konservatuvarım vardı.16 Haziranda konserimiz olduğu için şefimiz haftada 2gün yapalım dedi.Çarşamba,cuma gidiyoruz bizde.Ama bu akşam pek eğlendik.Dün akşam bana gelen Amerikalı misafirlerimizi konservatuvara davet etmiştim.Onlarda Türk Müziği dinlemek istiyorlarmış zaten.Teklifimi memnuniyetle karşıladılar.Biz başlamıştık çalışmalara onlar geldiğinde.Gelince hemen onlarda video ve resim çekmeye başladılar.Biliyorsunuz ben zaten resim çekme ve çektirme hastasıyım)))Başladık karşılıklı çekmeye.Sonra ara verilincede toplu halde çektirdik.Çok eğlenceliydi.))))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
Neşe içinde ayrıldılar.Bende Gergıo,Atlanta’da bir kapım açıldı diye sevindim.))))Hatta hattta Cloıdına’nın erkek kardeşine bir arkadaşı yapalımda ,yolumuz iyice açılsın diye bile düşündük.))))
İşte bu kadar yazayımda resimleri yükleyeyim hemen..Sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarım var biliyorum.))))))))))
Resimler geliyoooooooooooooooor.)))))Good niiiiiiiiiight))))))))Buenos Nuches)))))


Devamini konserde izleyebilirsiniz.))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.